Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija povećavanje grudi doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Povećanje grudi

 

Plastična i estetska hirurgija, povećanje grudi

 

 
1. Doktore Arsiću kakva je to operacija povećanja grudi koju Vi radite?
 
- Operacija rekonstrukcije - uvećanje dojki (Augmentatio mammarum) je operacja gde se povećavaju dojke. Cilj je da promeni postojeću veličinu dojki, da rekonstrukcijom ispravi značajne deformitete, tj. nejednakost postojećih. Kod operisanih od osnovne bolesti gde je narušen spoljni izgled i simetrija, dovede u sklad. Kod posebnih zahteva muškog pola.
 
2. Koju tehniku koristite?
 
- Proteze plasiram ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE TEHNIKOM). Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).
 
3. Gde pravite rezove i koliki su ožiljci?
 
- Implante plasiram submamarnim pristupom, kroz rez koji je dugačak oko 4 cm. Ožiljak kasnije upada u submamarnu brazdu i nije uočljiv (skoro je nevidljiv).
 

4. Koje implante koristite?

- Mi u Opštoj bolnici Analife, koristimo najsavremenije Motiva implante.

 

5. Da li sam ja kandidat za uvećanje grudi, visoka sam 175 cm/65 kg, imam dobru trojku, ali ipak želim vece grudi?

Dovoljno je da imate pozitivan odgovor na neka od ovih pitanja:

- Da li ste previše opterećeni veličinom vaših grudi? (Ako želite da imate jedrije, veće i raskošnije grudi.)

- Da li postoji nesklad u obimu vaših kukova i obimu vaših dojki. Tako da odeća koja vam prikladno stoji i odgovara veličini vašeg struka vrlo često je suviše velika u predelu vaših grudi?

- Da li postoji asimetrija u veličini i obimu vaših grudi?

- Da li su vaše grudi postale male i da li je njihova forma izgubljena nakon porođaja ili gubitka težine?

- Da li postoje određene kongenitalne deformacije dojke?

To je znak da ste upravo, bas Vi kandidat za ovu vrstu operacije. Ako želite da imate jedrije I raskošnije grudi, onda ste na pravom mestu.

 

6. Kako izabrati pravu veličinu?


- Postoje odredjeni okviri na osnovu Vaših parametra (veličina grudnog koša, izgled grudnog koša, širina grudne kosti, veličina klavikule) i naravno Vaša želja i zamisao, koja mora biti realna.

 

7. Da li su implanti trajni?

- Ukoliko vremenom dođe do smanjivanja tkiva dojke i veličina implantata nije više adekvatna, tada postoji razlog za zamenu manjeg za veći implantat da bi se opet dobilo na jedrini i čvrstini dojke. U svakom slučaju savremeni implantati „silikoni“ su trajni i sigurni i ukoliko je volumen i oblik dojke zadovoljavajući, nema potrebe za zamenom. Takođe proizvođači Mentor i Motiva daju garancije na svoje implante.

 

8. Da li je moguće dojiti dete nakon uvećanja grudi?


Naravno, moguće je dojiti dete. Upravo je Dual Plane tehnika povecavanja (augmentatio mamarum) grudi, metoda izbora za mlade devojke koje nisu rađale. Silikonska proteza je ispod mlečne žlezde koja se ne dira. Samim tim je moguće dojenje. Proteza (silikonski implant) se plasira ispod mišića i mišićne fascije.

 

9. Kakva je preoperativna priprema?

Što se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

- Takođe u cenu je uračunto i specijalno prsluče (koje nosite mesec dana nakon operacije) kao i sve kontrole.

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih analiza:

- Krvnu grupu

- Kompletnu krvnu sliku (bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina

 

10. Da li mi je potreban ultrazvuk ili mamografija?
 

- Ukoliko imate do 40 godina života potrebno je da imate ultrazvučni pregled dojki (ne stariji od 6 meseci).

- Ukoliko imate više od 40 godina života potrebno je da imate odrađenu mamografiju (ne stariju od 6 meseci)

 

11. Kakav je postoperativni tok nakon povećanja grudi?


- Prva kontrola je za 3-4 dana, nakon operacije, kada se skidaju flasteri i kontroliše rana. Sledeća kontrola je nakon 7 dana, od operacije, a zatim 14 dana nakon operacije kada se skidaju konci. Tuširanje (kvašenje rana) izbegavati bar prvih 7-10 dana od operacije. Specijalni prsluk (koji dobijate kod nas) nosite mesec dana posle operacije, nakon toga možete da pređete na neki sportski grudnjak ili bilo koji bez žice. Žicu trebate izbegavati 6 meseci posle operacije. Normalnim dnevnim aktivnostima se možete vratiti nedelju dana nakon operacije grudi, u zavisnosti od posla kojim se bavite. Seksualnu aktivnost treba izbegavati najmanje 2-3 nedelje nakon hirurškog zahvata. Nakon toga morate biti pažljivi i oprezni sa vašim grudima najmanje mesec dana nakon operacije. Plivanje i treniranje grudnih mišića dozvoljeno je 3 meseca posle operacije.

 

12. Koje su komplikacije operacije povećanja grudi?
 

- Post proceduralni diskomfort ili nelagodnost posle operacije se veoma razlikuje od bolesnika do bolesnika. Dok neki mogu imati osećaj bola, modrice, otok ili otežano disanje, drugi mogu biti bez ikakvih tegoba. Iako većina pacijenata nema nikakve komplikacije, trebalo bi da sa svojim plastičnim hirurgom popričate o svakoj mogućoj komplikaciji. Kasne komplikacije mogu biti: kontraktura i ruptura silikonske proteze

 

13. Koja je vrsta anestezije i koliko traje operacija?
 

- Uvećanje grudi je operacija koja traje oko 1 h i 30 min, ali operacija može biti i duža u zavisnosti od tehnika koje se koriste. Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.


14. Koji su alternativni tretmani?
 

- Alternativa je ne podvrgavanje operaciji, moguće je povećati grudi sopstvenim masnim tkivom. Moguće je i ubacivanje uložaka u brushalter

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima i  komplikacijama dobićete na pregledu.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (268)




Ana (2023-12-03)

Postovani, zanima me cena uvecanja grudii najvise 450cc kod dr Arsica, hvala unapred

Ana Life (2023-12-03)

 

Postovana Ana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail) Mi koristimo Motiva implante. 
U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Jelena (2023-10-21)

Poštovani. dr Arsiću, Da li moguće spavanje na stomaku nakon 3 meseca od ugradnje Mentor anatomskog implanta? Masaža leđa da li treba izbegavati zbog pritiska grudi na površinu? Molim i za odgovor, da li anatomski implant može da se pomeri kod osoba koje imaju jak grudni mišić i pri nekim normalnim i redovnim radnim kućnim uslovima, gde je neophodan njegov rad i naprezanje? Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav, Jelena M.

Ana Life (2023-10-21)

 

Postovana Jelena,

Molimo Vas da se posavetujete sa hirurgom koji Vam je radio operaciju.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Nevena (2023-06-25)

Postovanje, zanima me cena povecanja grudi anatomskim implantima. I sta sve obuhvata cena... Hvala unapred! Pozdrav

Ana Life (2023-06-25)

 

Poštovana Nevena,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. 

Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Maja (2023-04-23)

Poštovani, Koja bi bila cena podizanja grudi...nekim ranijim pregledom mi je rečeno da je idealno za moju visinu i kilažu 320cc... Hvala unapred Pozdrav

Ana Life (2023-04-23)

 

Poštovana Maja,

Cena zavisi od obima operacije (stepena opuštenosti grudi).

 Prvi korak je svakako da nam pošaljete fotografije na email dr Arsića bolnica@analife.rs  kako bi doktor video šta je potrebno da se odradi. 

Čim doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa više informacija.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sara (2023-04-20)

Poštovani, Zanimala bi me operacija ugradnje silikona dual plane tehnikom. Obzirom da imam male grupi koje su malo i spale zbog posledice dojenja, da li je možda potrebno i podizanje? Koja bi cena bila za takve vrste zahvata? I koja kubikaza bi dolazila u obzir? Hvala

Ana Life (2023-04-20)

 

Poštovana Saro,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail) Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Suzana (2023-02-01)

Postovani, Interesuje me cena povecavanja grudi okruglim silikonskim implantima. Hvala na odgovoru!

Ana Life (2023-02-01)

 

Poštovana Suzana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Slavica (2023-01-30)

Kolika je cena za povecanje grudi

Ana Life (2023-01-30)

 

Poštovana Slavice,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 
U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema(RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

Čim doktor pogleda fotografije javićemo Vam se sa više informacija.

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Lidija (2023-01-20)

Poštovani Interesuje me da li Jos uvek važi akcijska cena augmentacije grudi?

Ana Life (2023-01-20)

 

 Poštovana Lidija,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Maja (2023-01-13)

Dobar dan. Da li kod vas postoji mogućnost placanja na rate na bilo koji nacin ili putem administrativne zabrane?

Ana Life (2023-01-13)

 

Poštovana Maja,

Plaćanje se vrši isključivo u punom iznosu pred ulazak u operacionu salu.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Sneki (2022-12-30)

Postovani, zanima me cena povecanja grudi, hvala unapred

Ana Life (2022-12-30)

 

Poštovana Sneki,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema(RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Tijana (2022-12-13)

Dobro vece interesuje me cena ugradnja silikona u grudi ?

Ana Life (2022-12-13)

 

Poštovana Tijana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema

( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dragana (2022-12-11)

Poštovani, zanima me cena povećanja grudi ( bez podizanja ) posto su manje ali prilično čvrstog oblika (znam da vi u bolnici Analife, koristite najsavremenije Motiva implante posebno mi se dopada oblik Suza ) koji izgleda potpuno prirodno. Stim da sam bila 75b ( sada 70b po trenutnoj veličini ) zbog gubitka kilograma, zanima me cena operacije, naravno sa propratnim analizama koje vi radite ( i ako znate koliko i gde mogu da se urade ostale analazize od jednom ) kao mamografija i ostalo posto imam 41 god. I vidim da savetujete da se to uradi pre operativnog zahvata. Zanima me naravno i posle operativni tok i kontrole. Hvala unapred na odgovoru, srdačan pozdrav i srećan rad. Dragana I.

Ana Life (2022-12-11)

 

Poštovana Dragana,

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail).
Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema(RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka 

 

 Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Kristina (2022-12-08)

Zdravo zanima me cena povećanja grudi implantom ?

Ana Life (2022-12-08)

 

Postovana Kristina,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 

*Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 Ljupka

Srdacan pozdrav

 

Jelena (2022-10-05)

Postovani, Interesuje me cena povecanja grudi. U pitanju su male grudi gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc. Srdacan pozdrav, Jelena

Ana Life (2022-10-05)

 

Poštovana Jelena,

Prvi korak je svakako da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja(cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante.

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi/mamografiju i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.

Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Anamarija (2022-06-23)

Postovani, zanima me cjena povecavanja grudi? Bila bih vam mnogo zahvalna na odgovoru. Ljep pozdrav

Ana Life (2022-06-23)

Poštovana Anamarija,

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
Ukoliko se koriste anatomski implanti cena je (cena poslata na e-mail)
Mi koristimo Motiva implante.  U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 
Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Jovana (2022-05-22)

Postovani, interesuje me koliko unapred je potrebno zakazati pregled u vezi konsultacija radi povecanja grudi i koja je cena? Hvala unapred!

Ana Life (2022-05-22)

Poštovana Jovana,

 

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima do 550cc, bez podizanja (cena poslata e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata e-mail) Mi koristimo Motiva implante. 

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Konsultaciju je potrebno da zakažete 3-4 nedelje unapred .Operaciju i konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Vernesa (2022-03-31)

Interesuje me cena povecanje grudi

Ana Life (2022-03-31)

Postovana,

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije  grudi (anfas, profil ) na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti(cena poslata na e-mail). Mi koristimo Motiva implante.

U cene nasih operacija uracunata je preoperativna priprema

( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, konce skidamo nakon dve nedelje, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marina (2022-01-28)

Postovani Doktore Arsic, Zanima me operacija podizanje zadnjice masnim tkivom,zanima me povecavanje grudi i operacija ociju tzv.foxy eyes...kako je moguce sa Vas licno kontaktiram i informisem se bolje o intervencijama i cenama istih. Hvala.

Ana Life (2022-01-28)

Postovana Marina,

Mozete nas kontaktirati na 0038163322698 sestra Sanja viber/whats app.
Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milana (2021-12-23)

Poštovanje, Interesuje me cena povećavanja grudi. Koža je odlična,nema asimetrije. Od 18 maštam o povećanju. Srdačan pozdrav

Ana Life (2021-12-23)

Postovana Milana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna(cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)

U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. Konsultaciju je potrebno da zakazete 3-4 nedelje unapred, a operaciju 3-4 meseca ranije. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Viv (2021-11-18)

Mogu li dobiti cenovnik? Hvala!

Ana Life (2021-11-18)

Postovana,

Kazite nam za koju intervenciju se interesujete?

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jasmina (2021-11-14)

Poštovani Imam implante ali nisam zadovoljna veličinom, molim Vas za cenu uvećanja grudi, Pozdrav

Ana Life (2021-11-14)

Postovana Jasmina,

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2021-10-28)

Interesuje me cena povećavanja grudi?

Ana Life (2021-10-28)

Postovana Dragana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi  o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati i za isti dan telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Kristina (2021-09-30)

Postovani, poslala sam Vam mail sa svim svojim pitanjima prateci uputstva iz komentara, ako mi mozete dati trazene informacije o ceni i samom zakazivanju operacije. Hvala

Ana Life (2021-09-30)

Postovana Kristina,

Odgovor Vam je poslat na email.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Suzana (2021-09-22)

Dobar dan imam pitanje,da li bi mogla da zakazem za 23ći Decembar sve nalaze da uradimo i konsultacije i odmah taj dan ili sutra dan da povecam grudi? I Interesuje me cena Motiva implanta.Hvala vam puno

Ana Life (2021-09-22)

Postovana Suzana,

 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi  o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail)ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati i za isti dan telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Milica (2021-09-22)

Dobar dan,radila sam grudi pre 6 godina,stvorila mi se kapsula,htela bih da ih zamenim,ne živim u Srbiji,nisam u mogućnosti da dodjem na pregled,juče sam vam poslala slike na eimail.Takodje bi želela da pitam da li mogu da se stave konci koji se sami apsorbuju,da ne bi morala da čekam skidanje konaca za dve nedelje. I cena operacije? Hvala

Ana Life (2021-09-22)

Postovana Milice,

Cim doktor pogleda fotografije kontaktiracemo Vas.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Dragana (2021-09-15)

Zdravo, posto je povecanje grudi ? Hvala unapred

Ana Life (2021-09-15)

Postovana Dragana,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi  o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna(cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema
  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dani (2021-09-02)

Dobar dan...zanima me cena za povecanje grudi. Hvala unapred

Ana Life (2021-09-02)

Postovani Dani,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi  o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije.
Konsultaciju i operaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Lola (2021-08-18)

Poštovani, zanima me cena zamena implanta? takodje me zanima i cena skidanje fibroadenoma, i da li to radi onkolog i hirurg zajedno? hvala

Ana Life (2021-08-18)

Postovana Lola,

Mi ne radimo operaciju fibroadenoma. 

A sto se tice operacije zamene implanata nju radimo , ali Vas molimo pre svega da nam dostavite fotografije Vasih grudi  na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.  Nacelno mozemo da Vam kazemo kada  se radi zamena implanata, to podrazumeva:

- vadjenje  postojecih implanata  

- revizija prostora 

- skidanie kapsule 

- implantacija  novih implanata

Mi koristimo najsavremenije Motiva i Mentor implante.  U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza,koje bi ste Vi odradili. 


Srdacan pozdrav  Vaša Analife
 

Danijela (2021-06-26)

Postovani, da li je dozvoljeno uvecati grudi implantima ako imam fibroadenom? Sta savetujete i da li radite sa Motiva ergonomix implantima? Imam jako male grudi i volela bih da ih uvecam. Pozdrav

Ana Life (2021-06-26)

Postovana Danijela, 

Mi koristimo i Motiva Ergonomix implante samo je njihova cena nesto skuplja te je operacija povecanja grudi za njima(cena poslata na e-mail)
Sto se tice fibroadenoma, savet dr Arsica je da se uradi kompletna dijagnostika i ukoliko postoji potreba da se fibroadenom prvo ukloni, pa tek onda da se radi operacija povecanja grudi.

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Sla?a (2021-06-21)

Poštovani, zanima me koja je to promotivna cijena za male grudi? I koliko unaprijed konsultacije ili prvi pregled treba da se najavi? Hvala unaprijed!

Ana Life (2021-06-21)

Postovana, 

Prvi korak je da posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima. Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna za povecanje grudi sa okruglim implantima visokog profila (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. Nakon sto doktor pogleda fotografije, javili bi smo Vam se sa vise informacija. Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2021-06-19)

Postovani, interesuje me okvirno cena povecanja grudi, i podizanja. Usled trudnoća došlo je do opustanja grudi.

Ana Life (2021-06-19)

Postovana Danijela, 

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na email bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi, nakon togla mogli bi smo da Vam damo sve potrebne informacije, cenu operacije kao i spisak analiza krvi koji bi ste Vi trebali da odradite pred operaciju. Cena operacije kada se radi i podizanje i povecanje grudi zavisi od stepena opustenosti grudi tj ptoze. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife

Boro (2021-05-27)

Postovanje zanima me povecanje grudi za zenu motiva ergonomix pa me zanima cena?Grudnjak je 75 B i ocemo ergonomix kako bi izledale sto prirodnije da nisu loptastog oblika.

Ana Life (2021-05-27)

Postovani Boro,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije supruginih  grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs
Nacelno ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju najsavremenijom dual plane tehnikom i koristimo najsavremenije Motiva i Mentor implantima. Cena operacije ukoliko je rec o Motiva ergonomix implantima (cena poslata na e-mail), ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Supruga bi trebalo da uradi  ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.  
Nakon sto doktor pogleda fotografije kontaktirali bi smo Vas radi detaljnijeg dogovora.
 Srdacan pozdrav VasaAnalife
 

Jelena (2021-05-21)

Postovani, Zanima me koja je cena povecanja grudi? U pitanju je samo povecanje implantima radi postizanja vece velicine. Srdacan pozdrav, Jelena

Ana Life (2021-05-21)

Postovana Jelena,

Jos uvek traje promotivan period za povecanje malih grudi okruglim Motiva i Mentor implantima(cena poslata na e-mail)
Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na email bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi, nakon togla mogli bi smo da Vam damo sve potrebne informacije, kao i spisak analiza krvi koji bi ste Vi trebali da odradite pred operaciju.
Operaciju i besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja, ali tek posto doktor pogleda fotografije. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife

Jelena (2021-05-15)

Postovani zanima me cena povecanja Grudi ? I kako zakazati sobzirom da zivim u inostranstvu ? Hvala

Ana Life (2021-05-15)

:Postovana Jelena,

Najbolje je da na posaljete fotografije Vasih grudi   na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs, kako bi doktor video sta je potrebno sve da se odradi.
Nacelno ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju najsavremenijom dual plane tehnikom i koristimo najsavremenije Motiva i Mentor implantima. Cena operacije je  sada promotivna (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti cena je (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.  U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. Nakon sto doktor pogleda fotografije kontaktirali bi smo Vas radi detaljnijeg dogovora.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandar (2021-05-04)

Želeo bi da iznenadim devojku sa povećanjem njenih grudi, interesuje me cena zahvata operacije, sliku na žalost nemam, pokvario bih joj iznenađenje kada bi joj rekao zašto mi treba fotografija

Ana Life (2021-05-04)

Postovani Aleksandre,

Mi mozemo samo nacelno da Vam kazemo

da ako se radi samo povecanje grudi Motiva ili Mentor implantima (cena poslata na e-mail) ukoliko se radi i povecanje i podizanje grudi cena ide(cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je potrebno sve da se odradi.

Zato je najbolje da nam posaljete fotografije ili da je dovedete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Maja (2021-04-28)

Dobar dan Cena za povećanje grudi?Hvala

Ana Life (2021-04-28)

Postovana Maja,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.  
Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna sa okruglim implantima visokog profila (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.  Nakon sto doktor pogleda fotografije, javili bi smo Vam se sa vise informacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Bojan (2021-04-19)

Mozete li da mi kazete koliko kosta intervencija povecanja grudi?

Ana Life (2021-04-19)

Postovana Bojana,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.

Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.
 Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna sa okruglim implantima visokog profila (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. 
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.  U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola je 3-4 dana nakon operacije. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

MEDENA (2021-03-29)

ZANIMA ME CENA POVEĆANJA GRUDI? POZDRAV

Ana Life (2021-03-29)

Postovana,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.
Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail) ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca. Ukoliko se koriste anatomski implanti cena je (cena poslata na e-mail)
U cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
 U bolnici ostajete jednu noc, nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci, a prva kontrola e 3-4 dana nakon operacije.
Nakon sto doktor pogleda fotografije kontaktirali bi smo Vas radi detaljnijeg dogovora.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Markuc (2021-03-24)

Dobar dan ja sam dojila dva puta u roku od 4 godine i trenutno jos dojim ali sam planirala tamo na jesen ili zimu ili da podignem ili da povecam grudi zavisi sta je najbolja varijanta za mene. Ja trenutno nosim 80 D grudnjak ali mi fali volumena i grudima. Moje pitanje je cena od obe varijanta od prilike i jos jedno pitanje posto ne zivim u srbiji kakva mogucnost postoji posto ja nebi mogla da cekam 14 dan Kontrole jer je to obavezno ili? I koliko se prenoci kod vas posle operacije? Hvala vam puno unapred. Pozdrav

Ana Life (2021-03-24)

 Postovana, 

Kada je rec o podizanji i povecanje grudi, cena iskuljucivo zavisi od primarnog stanja Vasih grudi i sta je potrebno sve da se odradi.
Molimo Vas da nam posaljete fotografije Vasih grudi na doktorov email bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno sve da se odradi.
Sto se tice postoperativnog toka kod nas ostajete jednu noc u bolnici, nakon toga nas savet je da budete u Srbiji barem za prvu kontrolu koja je nakon 3-4 dana od operacije, kasnije kontrole i skidanje konaca koje je za dve do tri nedelje nakon operacije mozete vrsiti kod Vaseg lekara u Vasem mestu, a nama da saljete fotografije kako bi smo pratili postoperativni tok. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivana (2021-02-08)

Zdravo,zanima me koja je cena povecanja grudi? (Anatomski,dual plane tehnikom) i dali menja cena po velicini implanta iskljucijuci ekstremne velicine? Koja je cena za korekciju usiju? I koja je cena za vadjenje trajnih filera iz usana? Hvala!

Ana Life (2021-02-08)

 Postovana Ivana,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima i najcesce se radi o okruglim implantima visokog profila.
 Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail),
 ali ukoliko zelite anatomske implante cena je veca koliko su i ti implanti skuplji na trzistu. Ova cena vazi za implate do 550 cc.
Takodje ukoliko  je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
u cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici se ostaje jedu noc. Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci.
 Sto se tice operacije usiju cena je sada promotivna (cena poslata na e-mail)u lokalnoj anesteziji, a kada je rec o hirurskoj korekciji usana nakon augmentacije trajnim filerom cena je (cena poslata na e-mail)  po jednoj usni, zavisno od toga sta je potrebno odraditi  

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nikoleta (2021-02-08)

Poštovani, možete li mi poslati na e-mail cenu povećanja grudi,mislim bez podizanja, da li je još uvek promotivna cena? Srdačan pozdrav,

Ana Life (2021-02-08)

Postovana Nikoleta,

Prvi korak je da  posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja, mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.
 Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail),
ali ukoliko je potrebno i podizanje grudi uz augmentaciju cena je veca.
u cene nasih operacija  uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19
U bolnici se ostaje jedu noc.
Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci.  

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Danijela (2021-02-04)

Interesuje me cena povecanja grudi. Samo povecanja grudi?

Ana Life (2021-02-04)

 Postovana Danijela,
Kada je rec samo op povecanju grudi bez podizanja, mi radimo ovu vrstu operacije najsavremenijim Motiva i Mentor implantima.  
Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici se ostaje jedu noc.
Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sabina (2021-01-01)

Pozdrav Zanima me cjena povecanja grudi ? Samo povecanje i cjena liposukcije cjelog stomaka? Hvala

Ana Life (2021-01-01)

 Postovana Sabina,

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi i stomaka na e-mail dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno da se odradi i kako bi smo mogli da Vam kazemo tacne cene.
Ukoliko se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje implantima, bez podizanja mi radimo operaciju Motiva i Mentor implantima.
 Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je promotivna (cena poslata na e-mail).
Sto se tice laerske liposukcije nju radimo najsavremenijim Deka laserom, koji deluje na masne celije i topi ih, a samim tim deluje i na kolagen iz koze, te se ona retrahuje vremenom, naravno ukoliko nije veliki stepen opustenosti.
U cene nasih operacija  je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak , specijalni steznik , bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19.
U bolnici se ostaje jedu noc. Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci od operacije grudi, a nakon 7 dana od laserske liposukcije. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Julija (2020-12-23)

Dobar dan,zanima me koja je cena povecanja grudi?

Ana Life (2020-12-23)

Postovana Julija, 

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica)
cena operacije ako se radi samo o malim grudima gde je potrebno samo povecanje bez podizanja (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema:
- RTG pluća sa nalazom radiologa
-EKG pregled srca
-pregled interniste kardiologa
-pregled anesteziologa
-kontrolna krvna slika
-specijalni grudnjak
- bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. U bolnici se ostaje jedu noc.
Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci.
Najbolje je ako ste u mogucnosti da nam posaljete fotografije Vasih grudi na e-mail bolnica@analife.rs kako bi doktor pogledao sta je potrebno da se odradi ili ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Jelena (2020-12-09)

Dobar dan, zanima me cena povećanja grudi?

Ana Life (2020-12-09)

 Postovana Jelena, 

Kada je rec o povecanju grudi, operaciju izvodi dr Velisa Arsic. Operacija povecanja grudi se radi u opstoj anesteziji.
Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata (dual plane-ispod misica) sto omogucava kvalitetniji i dugorocniji rezultata.
Takodje kotistimo implante najsavremenijih proizvodjaca Motiva i Mentor.
Cena operacije ukoliko se radi samo povecanje, gde nema viska kože,  bez podizanja,  cena je promotivnai (cena poslata na e-mail).

U cenu je uracunata preoperativna priprema
    !. RTG pluća
    2. Specijalisticki pregled radiologa
    3. Specijalisticki pregled kardiologa
    4. EKG
    5. Specijalisticki pregled anesteziologa
    6. Operacija 
    7. Bolnicki dan, sutradan napustate bolnicu
    8. Kontrolna krvna slika
    9. Kontrole

Ukoliko se odlucite na operaciju kod nas, u konsultacijama sa sestrom, bice Vam objasnjeno da treba pre dolaska u bolnicu, da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina, kao i ,za sada, testa na covid19.

Ukoliko niste u mogucnosti da dodjete na konsultacije, mozete prvo da posaljete slike na direktan mejl doktora Arsica: bolnica@analife.rs anfas i profil

Konsultacija kod dr Arsića zakazuje se na neki od telefona 069 319 68 08 ili sestra Sanja 063 323 694

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sanja (2020-12-05)

Poštovani interesuje me cena ugradnje silikona,imam37 god.a od grudi imam samo kožu, Koje pitanje je koliko košta ugradnja silikona i mejl ili kont.tel za zakazivanje Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2020-12-05)

Postovana Sanja,
ukoliko je u pitanju samo povecanje grudi, (male grudi bez viska koze)  (cena poslata na e-mail)
 dr Arsic plasira proteze ispod misica, tako da obezbedjuje prirodan, ali raskosan izgled grudi. 

Cena je veca ukoliko se radi podizanje i povecanje.

Za vise informacija posaljite nam slike anfas i profil na direktan e-mail: bolnica@analife.rs da pogleda dr Arsic

U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema

1. RTG pluca

2. Spec pregled radiologa

3, EKG

4. Spec preg kardiologa

5. Spec preg anesteziologa

6. Operacija

7. Prsluce 

8. Sve kontrole 

Telefona za zakzivanje besplatne konsultacije je 011 319 68 08 ili 069 319 68 08 ili sestra Sanja 063 323 694 

Srdačan pozdrav, Analife
 

Dragana (2020-11-29)

Postovani, zanima me koja je cena povecanja grudi? Pozdrav

Ana Life (2020-11-29)

Postovana Dragana,
 da bi ste dobili precizan odgovor za cenu povecanja grudi posaljite nam slike grudi: anfas i profil.

Kada se radi SAMO POVECANE grudi,  implant se stavlja DUAL PLANE tehnikom, delimicno ispod misica, delimicno ispod fascije.
Ovakvim pristupom omoguceno je da mozete neometano da snimate mlecnu zlezdu na ultrazvuk, mamografu, RTG, Skeneru.
Nema nista sto bi blokiralo preged, kao sto to radi silikon koji se stavlja ispod zlezde, stoje inace napusten metod.
U cenu peracije ulazi kompletna preoperativna priprema: RTG pluca, specijalisticki izvestaj radiologa,
Kardioloski pregled i EKG, Specijalisticki pregled anestiozologa, operacija, noc u bolnici i kontrole.
 Samo povecanje grudi bez podizanja (cena poslata na e-mail).
To se radi kod malih grudi gde nema viska koze (ptoza). 

Konsultacije su besplatne, zakazuje se na neki od tel 063 322 578 011 319 68 08
 

pozdrav Analife

Nikolins (2020-11-29)

Poštovani,molim cijenu povećanja grudi?hvala

Ana Life (2020-11-29)

Postovana Nikolina,
 da bi ste dobili precizan odgovor za cenu povecanja grudi posaljite nam slike grudi: anfas i profil. 
Samo povecanje grudi bez podizanja(cena poslata na e-mail) se radi kod malih grudi gde nema viska koze (ptoza). 

Kada se radi SAMO POVECANE grudi,  implant se stavlja DUAL PLANE tehnikom, delimicno ispod misica, delimicno ispod fascije.
Ovakvim pristupom omoguceno je da mozete neometano da snimate mlecnu zlezdu na ultrazvuk, mamografu, RTG, Skeneru.
Nema nista sto bi blokiralo preged, kao sto to radi silikon koji se stavlja ispod zlezde, stoje inace napusten metod.
U cenu peracije ulazi kompletna preoperativna priprema: RTG pluca, specijalisticki izvestaj radiologa, Kardioloski pregled i EKG, Specijalisticki pregled anestiozologa, operacija, noc u bolnici i kontrole.
Konsultacije su besplatne, zakazuje se na neki od tel 063 322 578 011 319 68 08

S postovanjem

Analife
 

Tea (2020-11-28)

Poštovani, Interesuje me cena povećanja grudi kao i prednosti tj. razlike izmedju Mentor i Motiva proteza. Hvala unapred.

Ana Life (2020-11-28)

Postovana Tea,
da bi ste dobili precizan odgovor za cenu povecanja grudi posaljite nam slike grudi: anfas i profil. Samo povecanje grudi bez podizanja (cena poslata na e-mail).
To se radi kod malih grudi gde nema viska koze (ptoza). 

Kada se radi SAMO POVECANE grudi,  implant se stavlja DUAL PLANE tehnikom, delimicno ispod misica, delimicno ispod fascije.
Ovakvim pristupom omoguceno je da mozete neometano da snimate mlecnu zlezdu na ultrazvuk, mamografu, RTG, Skeneru.
Nema nista sto bi blokiralo preged, kao sto to radi silikon koji se stavlja ispod zlezde, stoje inace napusten metod.  
AKO JE POTREBNO da se uradi PODIZANJE i POVECANJE  grudi uz korerkciju koze,  i da se dovede u stanje priblizne velicine (nikada nije moguce idealno, ali bar blizu).
Takva operacija  je (cena poslata na e-mail)

U cenu operacije ulazi kompletna preoperativna priprema: RTG pluca, specijalisticki izvestaj radiologa, Kardioloski pregled i EKG, Specijalisticki pregled anestiozologa, operacija, noc u bolnici i kontrole.
Mi koristime najbolje implante kao sto nam radi jedan od najboljih plasticnih hirurga dr Arsic.
Konsultacije su besplatne, zakazuje se na neki od tel 063 322 578 011 319 68 08 

S postovanjem

Analife
 

Ivana (2020-11-27)

Zdravo, Zelela bih da uradim povecanje grudi masnim tkivom. pozdrav !

Ana Life (2020-11-27)

Postovana Ivana,

Operaciju "povecanja grudi masnim tkivom" NE RADIMO.,
razloga ima vise: 

  • rezultat koji se dobija cesto nije u skladu sa Vasim ocekivanjima
  • ako su grudi spustene, ubaceno masno tkivo bez podizanja grudi (rezovi oko bradavice i vertikalno) ne moze da podigne grudi, samo su vece sa ptozom tj. spustenim grudima.
  • problem moze nastati ukoliko se pojavi masna nekroza (propadanje vaseg masnog tkiava) koje je pod rukom tvrdo, nepravilno i moze biti bolno, sto hirurgu onkologu moze da lici na nesto sto zahteva vadjenje tj operaciju. 
  • Ukoliko menjate kilazu masno tkivo se gubi, tj. topi i u grudima kao i na ostalim delovima tela, rezultati operacije se "istope" 
  • ima jos razloga zbog cega je bolje uraditi povecanje grudi silikonskim protezama ili ih uopste ne raditi,ako proteze nisu opcija

 

S postovanjem Analife

Aleksandra (2020-11-25)

Imala sam kancer dojke, pa mi je odstranjen cela desna dojka. Ja bih želela da uradim dojku. Da li je moguće da mi ugradite samo jednu dojku? Ja imam 44 godina i baš mi je neprijatno da izgledam ovako. I ako možete recite mi cenu. Hvala u napred!

Ana Life (2020-11-25)

Postovana Aleksandra,
mi ne radimo rekonstruktivne operacije posle operacija dojki zbog karcinoma. Razlog je vrlo jednostavan, smatramo da je najbolje da to urade lekari koji su u onkoloskom timu koji su vec operisali dojku.
U svakom timu ima plasticni hirurg. 
   

S postovanjem 
   Analife
 

Emina (2020-11-24)

Dobro vece dopada mi se vas rad i prelepo izgleda ali me zanima cena povecavanje grudi hvala unapred

Ana Life (2020-11-24)

Postovana Emina, hvala na afirmativnim recima. 
Sto se tice povecanja grudi cena zavisi od vrste operacije koja se radi
   1. Povecanje grudi (cena poslata na e-mail)
   2. Povecanje i podizanje grudi (cena poslata na e-mail)
   
Ako su male grudi kod koji je potrebno samo POVECANJE Dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je DUAL PlANE (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Vase bi bilo da uradite ultrazvuk grudi i odredjeni spisak analiza krvi, urina i testa na covid19. 
U bolnici se ostaje jedu noc. 
Nakon dve nedelje od operacije skidaju se konci. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
Ako ne mozete da dodjete na konsultaciju posaljite slike na direktan email bolnica@analife.rs sa napomenom za dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tona (2020-10-27)

Postovani zanima me cijenapovecanja grudi

Ana Life (2020-10-27)

Postovana Tona,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Agi (2020-09-18)

Postovani, interesuje me cena uvecanja izuzetno malih spustenih grudi, na kojima ima viska koze, inace imam 39 godina?

Ana Life (2020-09-18)

Postovani,
Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail) kada se radi povecanje i  kompletno podizanje grudi (cena poslata na e-mail)
 a kada se radi samo podizanje bez implanata cena je (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema
  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.  Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063-322-698

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Biljana (2020-09-15)

Poštovani, zanima me cena povećanja grudi?

Ana Life (2020-09-15)

Postovana Biljana,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.  Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. Konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063-322-698

 

Srdacan pozdrav Vasa  Analife
 

Marija (2020-08-29)

Cena uvecanja grudi?

Ana Life (2020-08-29)

Postovana Marija

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2020-08-21)

Postovani, koja je cena za ugradnju silikona?

Ana Life (2020-08-21)

Postovana Jelena,
Mi radimo povecanje grudi najsavremenijim implantima  dr Arsic primenjuje najbolju  tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail), u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc.
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

 

Srdacan pozdrav Vasa  Analife
 

Sandra (2020-08-07)

Poštovani, Zanima me kolika je cena podizanja i povećanja grudi, i koliko dugo traje oporavak nakon operacije? Hvala

Ana Life (2020-08-07)

 Postovana Sandra,

Mi radimo povecanje grudi gde dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je (cena poslata na e-mail) kada se radi povecanje i  kompletno podizanje grudi (cena poslata na e-mail), a kada se radi samo podizanje bez implanata (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Sto se tice  analiza krvi radite Vi, kao i test na Covid i ultrazvuk dojki. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marija (2020-07-27)

Zdravo mama sam cetvoro dece radila bih podizanje i povecanje grudi ..koja je cena ? Kolko dugo treba da prodje od porodjaja da bih radila operaciju obzirom da je radjen epidural?hvala

Ana Life (2020-07-27)

Postovana Marija,


Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail)kada se radi povecanje i  kompletno podizanje grudi (cena poslata na e-mail), a kada se radi samo podizanje bez implanata (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. Sto se tice perioda koji je potrebno da prodje od trudnoce i dojenja to mora da kaze lekar radiolog koji je potrebno da Vam uradi ultrazvucni pregled dojki u sklopu preoperativne pripreme.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Talija (2020-07-21)

Dobar dan interesuje me cena skidanja starih i stavljanja novih silikona? Hvala

Ana Life (2020-07-21)

 Postovana Talija,
Kada se radi zamena implanata, to je intervencija koja se sastoji iz tri operacije u okviru jedne i podrazumeva da se izvade postojeci implanti  da se uradi revizija prostora i skidanie kapsule i da se nakon toga implantiraju novi implanti.Mi koristimo naksavremenije Motiva i Mentor implante.  Cena ove intervencije(cena poslata na e-mail) ako se radi o implantima do 550cc   ako zelite vece implante cena ide (cena poslata na e-mail).
  U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim oredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Arijana (2020-07-10)

Dobar dan! Ja, moja mama i sestra zelimo da uradimo vise plasticni operacija. Radi se o operacijama stomaka, struka i ledja, nogu, grudi. Sestra zeli da radi povecanje grudi i oblikovanje i povecanje zadnjice. Mama zeli da radi stomak, struk, ledja, i povecavanje zadnjice. Ja bih da radi stomak, struk, ledja, noge i dizanje grudi (ako moze sa silikonima). Zelimo da konsultujemo doktora Arsica koja bih intervencija bila najbolja za nas tj koja vrsta plasticne hirurgije bih nam odgovarala. Mi zivimo u inostranstvu i zanima nas na koji nacin je nabolje da dr Arsic vidi nasa tijela? Da li zelite da vam posaljemo slike ili da se vidimo preko skype ili na neki drugi nacin? Zanima nas koliko dugo se moze ostati u bolnici? Hvala vam unaprijed Sa postovanjem Arijana

Ana Life (2020-07-10)

Postovana,
fotografije koje ste nam poslali su prosledjene dr Arsicu, javljamo Vam se sa vise informacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jelena (2020-06-28)

Postovani, zanima me cena uvecanja grud, garancija implanta i koliko je potrebno vremena za potpuni oporavak? Hvala. Pozdrav.

Ana Life (2020-06-28)

 Postovana Jelena, 
Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema
( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Tamara (2020-06-11)

Poštovani, zanima me cena uvećanja grudi, kao i da li je moguće uraditi operaciju ukoliko pacijent boluje od dijabetesa?

Ana Life (2020-06-11)

Postovana Tamara,

Naravno da je moguce, samo je potrebno da imate saglasnost Vaseg endokrinologa za operaciju.Mi povecanje grudi radimo Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc. 
Ukoliko zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Milica (2020-05-29)

Dobro veče interesuje me cena povećavanje grudi sa zatezanjem i kako zakazati pregleda, hvala vam unapred

Ana Life (2020-05-29)

Postovana Milice,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije kada se radi povecanje i podizanje(cena poslata na e-mail) .Kada je podizanje u pitanju to znaci da bi ste imali rez oko areole , vertikalni i mozda deo horizontalnog reza koji ulazi u submamarnu brazdu. u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica . A konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Analife !
 

Marija (2020-05-23)

Poštovani, Zanima me cena povećanja grudi za nekog ko ih, avaj, uopšte nema. Ravna kao daska - bukvalno; 42 godine, majka troje dece (dojila ih - nekako).

Ana Life (2020-05-23)

Postovana Marija,

Kada je rec o povecanjanju grudi , mi radimo operaciju sa najsavremenijim Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc. 
Ako zelite mozete da dodjete nà besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav

Opšta bolnica AnaLife
 

Sandra (2020-05-22)

Poštovani koja je cijena povećanja grudi?

Ana Life (2020-05-22)

 Postovana Sandra,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
U bolnici se ostaje jedu noc. 
Ako zelite mozete da dodjete nà besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Analife
 

Sladjana (2020-05-05)

Poštovani, Zanima me cena uvećanja grudi implantima i kada se može zakazati pregled vezan za operaciju, s'obzirom da je vanredno stanje jos uvek u toku ?

Ana Life (2020-05-05)

Postovana Sladjana,
Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc. Ako zelite konsultaciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 063322698 .

Srdacan pozdrav Analife

Jovana (2020-04-10)

Postovani, da li mozete da mi kazete koliko treba vremena da prodje od prestanka dojenja, da bi mogla da uradim operaciju povecanja grudi. I ako mozete da mi posaljete cenu operacije na mail. Zainteresovana sam za anatomske oko 500 cc i rez ispod misica. Hvala unapred i srdacan pozdrav!

Ana Life (2020-04-10)

Postovana Jovana,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail) 
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.
U bolnici se ostaje jedu noc. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica . 

Srdacan pozdrav Analife

Šukrija (2020-04-10)

Zanima me cena povecanja grudi. Imala sam dva porodjaja i grudi mi izgledaju jako lose,inace imam 23 godine ????

Ana Life (2020-04-10)

Postovana Sukrija,


Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail), a ako je potrebno da se radi i povecanje i podizanje (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. U bolnici se ostaje jedu noc. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica . 

Srdacan pozdrav Analife
 

Teodora (2020-01-11)

Zanima me cena uvecanja grudi implantima.. Da li zavisi od velicine ili?

Ana Life (2020-01-11)

 Postovana Teodora,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije za implante do 550 cc  (cena poslata na e-mail), sve preko je(cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdacan pozdrav Analife

Jelena (2019-11-14)

Kolika je cena uvećavanja grudi u Analife-u?

Ana Life (2019-11-14)

Poštovana Jelena,

Mi radimo povećanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnički dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdačan pozdrav Analife

Tanja (2019-11-01)

Zanima me cena povećanja grudi,imam 39 god.dvoje dece,dojila sam i imala sam hronični nespecifični mastitis.

Ana Life (2019-11-01)

 Poštovana Tanja,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije(cena poslata na e-mail)
u cenu je uracunata preoperativna priprema  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole.  Ono sto je vazno da znate da zbog Vaseg stanja morate da uradite ultrazvuk grudi i pregled hirurga onkologa kako bi oni sagledali stanje iz svog ugla i dali saglasnost za operaciju .
Ako želite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

Srdačan pozdrav Analife

Tijana (2019-07-18)

Postovanje,imam 21 godinu i dvoje dece. Grudi su mi dosta spustene i prazne zelela bih da ih povecam malo vise i zategnem. Koliko bi sve to kostalo? I da li je totalna anestezija? To jest da li cu ja da spavam dok vi to radite?

Ana Life (2019-07-18)


Poštovana, 
da bi ste dobili precizan odgovor najbolje je da dodjete na besplatnu konsultaciji ili da posaljete slike grudi na direktan email bolnice  bolnica@analife.rs. 

S poštovanjem Analife

Desanka (2019-06-18)

Postovani interesuje me cena uvecanja grudi imam 31 godinu i grudi su mi se posle dojenja opustile i ima praznog prostora

Ana Life (2019-06-18)

Poštovana Desanka,
Mi koristimo najsavrenije implante Motiva i Mentor,kada je rec o povećanje grudi. Na osnovu Vašeg opisa,kod Vas je potrebno uz povecanje grudi , da se radi i podizanje grudi. Cena za obe intervencije bila bi (cena poslata na e-mail) (u zavisnosti na stepen opusteni grudi)  u tu cenu je  uračunata kompletna preoperativna priprema, osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste VI odradili, takodje u cenu je uracunat i specijalni grudnjak, bolnicki dan,noc kao i sve kontrole. 
Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica


Srdačan  pozdrav Vaša Analife
 

Milica (2019-05-18)

Molim Vas, koja je cena povecanja grudi Mentor implantima? I koliko brzo se operacija moze zakazati, odnosno koliki je obicno period izmedju pregleda i operacije?

Ana Life (2019-05-18)

Poštovana Milice,

Povećanje grudi Mentor implantima radi  dr Arsic. Doktoe koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail)
u cenu je uračunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnička noć kao i sve kontrole. 
Ako želite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica . Kod nas se operacije inače zakazuju oko mesec dana unapred, ali ako Vam je hitno možemo nekako da Vam izadjemo u susret i ubacim Vas vanredno.

Srdačan pozdrav
 

Jovana (2019-03-18)

Da li se moze nakon operacije povecanja grudi isti dan pacijent pustiti kuci?

Ana Life (2019-03-18)

Poštovana Jovana,
Kod nas pacijentkinje nakon povećanja grudi, ostaju jednu noć u bolnici, sutra dan ukoliko njihovo stanje bude uredno idu kući. 
Ako ste raspoloženi možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića.

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Dragana (2018-12-06)

Postovanje dr. Arsic, interesuje me cena povećanja dojki, okrugli implatanti, Mentor kod vas na klinici? Hvala

Ana Life (2018-12-06)

Poštovana Dragana,

 

Povećanje grudi Mentor implantima radi  dr Arsić, mi  koristimo najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je do nove godine promotivna (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata preoperativna priprema( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnički dan i bolnicka noć kao i sve kontrole. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića .

 

Srdačan pozdrav

Opšta bolnica AnaLife

Marija (2018-11-22)

Poštovani, interesira me cijena povećanja dojki-agumentacija ?

Ana Life (2018-11-22)

Poštovana Marija,

Mi radimo povećanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) Sada imamo Novogodisnji popust ,pa je cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića .

Srdačan pozdrav Vaša Analife


Opšta bolnica AnaLife

Marina (2018-10-28)

Postovani interesuje me cena uvecanja grudi imam 28 godina i grudi su mi se posle dojenja opustile i ima.dosta praznog prostora

Ana Life (2018-10-28)

Poštovana Marina, 

Što se tiče osnovnih informacija možemo Vam reći:
Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo Mentor  i Motiva proteze

 

Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). ( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

 

Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio) , to je obično kod jako malih grudi  (cena poslata na e-mail)

 

Kada postoji i ptoza (spuštene grudi) rade se dve operacije u jednom aktu povećanje i podizanje (augmentatio i mastopexia )  (cena poslata na e-mail)

 

 

U cenu je uračunato

 

RTG pluća,Kardiološki pregled,EKG pregled,Klinički pregled anesteziologa, Specijalno prsluče Bolnički dan i noć, kao i sve kontrole.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Ljiljana (2018-10-21)

Poštovani,imam 41 godinu i mama sam dvoje dece.Zanima me cena uvečanja grudi?

Ana Life (2018-10-21)

Poštovana Ljiljana,

Mi radimo povećanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsić koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je (cena poslata na e-mail) , ali ako je potrebno da se radi i podizanje grudi uz uvećanje (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića .

 

Srdačan pozdrav

Mira (2018-09-24)

Interesuje me povecavanje grudi Koka je cena

Ana Life (2018-09-24)

Poštovana Miro,

Mi radimo povećanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije (cena poslata na e-mail), u cenu je uračunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+specijalni grudnjak bolnički dan i bolnička noć kao i sve kontrole. 

Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića .

Srdačan pozdrav

Rajka (2018-09-13)

Poštovani, imam spustene grudi.Koja je cena podizanja grudi ? hvala na odgovoru.

Ana Life (2018-09-13)

Poštovana, 
Dr Arsić radi operaciju uvećanja grudi-Augmentatio mammarum

Koristimo Motiva i Mentor proteze

  • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/ ( ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  7. Kontrole

Kada  se radi samo povećanje (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi samo podizanje (cena poslata na e-mail). Ako Vam cena odgovara, protokol je sledeći:

  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu.
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vaše retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se radio RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu, obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.

  Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. Konsultaciju možete zakazati putem telefona 069-319-68-08

 

Srdačan pozdrav Vaša  Analife

Vesna (2018-09-13)

Poštovani,imam 42 godina veoma male grudi.Koja je cena uvecanja grudi. Da li mogu da se biram termini, kako pregleda,tako i same intervencije?Hvala

Ana Life (2018-09-13)

Poštovana, 
Dr Arsić radi operaciju uvećanja grudi-Augmentatio mammarum

Koristimo Motiva i Mentor proteze

  • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/ ( ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  7. Kontrole

Kada  se radi samo povećanje (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi samo podizanje (cena poslata na e-mail). Ako Vam cena odgovara, protokol je sledeći:

  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu.
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vaše retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se radio RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu, obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.

  Ako želite možete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića. Konsultaciju možete zakazati putem telefona 069-319-68-08

I naravno dogovori ćemo se da uklopimo i Vaše i naše vreme. 

 

Srdačan pozdrav Vaša  Analife

Daca (2018-07-15)

Poštovani,zanima me cena povecanja dojki i dali su fibroadenomi kontraindikacija? Koji je proces i cena ako biste mi odstranili i 2 fibroadenoma prilikom operacije?

Ana Life (2018-07-15)

Postovana,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica) cena operacije je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Najbolje bi bilo  da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i da ponesete sve sto imate od nalaza u vezi fibroadenoma da doktor pogleda i da proceni da li je potrebno raditi mamografiju,kao i pregled onko hirurga u sklopu preoperativne pripreme(koju bi ste Vi odradili) i da li je to kontraindikacija za ovu operaciju.

Konsultaciju mozete zakazati pozivom na 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Srdacan pozdrav

Sanja (2018-06-20)

Postovani, interesuje me cena povecanja grudi sa podizanjem, kao i cena uvecanja zadnjice sopstvenim masnim tkivom...pozdrav

Ana Life (2018-06-20)

Postovana,

Mi radimo povecanje grudi Motiva i Mentor implantima  dr Arsic koristi najsavremeniju tehniku za plasiranje implanata to je dual plane (ispod misica),ukoliko je potrebno da se rafi i podizanje grudi, ono moze da se radi samo oko areole, oko areole i vertikalna mastopeksija ili mastopeksija u vidu obrnutog slova T cena operacije je (cena poslata na e-mail) u zavisnosti od stepena opustenosti grudi.Kada je rec o Fat graftingu zadnjice  to je intervencija koja prestavlja transplantaciju masti koja je prethodno uzeta sa regija gde je ima u visku,specijalno se obradi, a zatim se trasplantira u predeo zadnjice,a nakon toga uradi se transplantacija Vasih maticnih celija koje su dobijene specijalnom preradom Vase krvi ,da bi se sto veci broj masnih celija revitalizovao(primio) cena Fat graftina zadnjice (cena poslata na e-mail) u cene je uracunata preoperativna priprema ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica .

 

Srdacan pozdrav

Opšta bolnica AnaLife

Marijana (2018-03-23)

Postovani,imam 27 godina.Imala sam dva porodjaja.problem su mi PREVISE MALE grudi tj.nemam ih..Visoka sam 167cm i teska 53kg.Vec dugo razmisljam da uradim povecanje grudi na normalnu neku velicinu.da li je to moguce s obzirom da svoje nemam i koliko je stvarno proces bolan i oporavak..I cena me zanima?hvala

Ana Life (2018-03-23)

Postovana,
Što se tiče osnovnih informacija možemo Vam reći: Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo Mentor  i Motiva proteze
 Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). ( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
 Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio) , to je obično kod jako malih grudi, (cena poslata na e-mail)
Kada postoji i ptoza (spuštene grudi) rade se dve operacije u jednom aktu.povećanje i podizanje (augmentatio i mastopexia ) (cena poslata na e-mail)
U cenu je uračunato
RTG pluća, Kardiološki pregled ,EKG pregled, ultrazvuk dojki, pregled anesteziologa, bolnicki dan i noc, specijalni prsluk, kao i sve kontrole. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Teodora (2018-03-11)

Poštovani,imam 49 godina veoma male grudi, iako lepog oblika ali ne i veličine i to smatram mojim kompleksom.Koja je cena uvecanja grudi? Posto sam u radnom odnosu,da li mogu da se biraju termini kako pregleda,tako i same intervencije?Hvala

Ana Life (2018-03-11)

Postovana, 
Dr Arsic radi operaciju uvecanja grudi-Augmentatio mammarum
Koristimo Motiva  i Mentor proteze
  • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
Kada  se radi samo povećanje (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi samo podizanje (cena poslata na e-mail). Ako Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
  Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Konsultaciju mozete zakazati putem telefona 069-319-68-08
I naravno dogovoricemo se da uklopimo i Vase i nase vreme. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

DraganaGlavonji? (2018-01-30)

Poštovani,imam strašno ružan ožiljak na čelu posle operacije tumora na mozgu.Nije to samo na koži nego je i kost nakrivo srasla.Smeta mi...Operaciju sam imala 2010.god,,a ja sada imam 62.Može li se nešto sada učiniti.

Ana Life (2018-01-30)

Postovana,
Sto se tice oziljka na kozi, taj oziljak verovatno moze da se koriguje, ali je potrebno da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na doktorov e-mail bolnica@analife.rs  Nakon toga znacemo sta je izvodljivo da se koriguje. 
 
Srdacan pozdrav Vas Analife i dr Arsic

 

Zana (2017-11-14)

Postovani,zanima me cena povecanja grudi u lok.anesteziji kao i cena iste operacije u totalnoj.Hvala

Ana Life (2017-11-14)

Postovana,
 Povecanje grudi, radimo samo u anesteziji.
Za povećanje grudi (augmentaciju) koristimo Mentor  i Motiva proteze
 Proteze se plasiraju ispod mišića (dual plane tehnikom) tj. delimično ispod mišića i delimično ispod fascije . ( Ispod žlezde je napušten metod). Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
 Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio mammarum) , to je obično kod jako malih grudi, (cena poslata na e-mail)
 Kada postoji i ptoza (spuštene grudi) rade se dve operacije u jednom aktu.povećanje i podizanje (augmentatio i mastopexy ) (cena poslata na e-mail)
 U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema:  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+   bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole+ specijalno prsluce
Ako zelite mozete doci na besplatnu konsultaciju kod Dr Arsica
 
Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Jelena (2017-08-08)

Koja je cena za povećanje grudi?

Ana Life (2017-08-08)

Poštovana,
Operacija povećanja grudi ili augmentacija mamarum je operacija koja daje sjajne rezultate, prirodne, raskošne grudi. Povećanje radimo Mentor i najnovijim Motiva protezama sa doživotnom garancijom na materijal.Operativna tehnika je najsavremenija. Mi ne radimo ispod žlezde ili subglandularni pristup, to je tenika koja se više ne radi u svetu.
Mi radimo ugradnju proteza ili „silikona“ ispod mišića, tj ispod muskulus pektoralisa ili ispod fascije. Ovakav pristup je višestruko najbolji..
Cena sa preoperativnom pripremom povećanja grudi je (cena poslata na e-mail)
U cenu je uraćunata kompletna preoperativna priprema, pre svega:  
1.     1.  Rtg pluća i Specijalistički pregled radiologa.
Na pitanje jedne pacijentkinje zbog čega mladim devojkama radimo rendgen pluća, odgovor je vrlo jednostavan: svaka operacija koja se radi u opštoj aneateziji ZAHTEVA rendgen pluća zbog zaštite zdravlja same pacijentkinje i dejstva anestezije. Klinika koja ne radi rendgen pluća je neprofesionalana i ne radi u interesu pacijenta, već isključivo u svom interesu....Mi imamo rendgen pluća koji minimalno zrači, to zračenje je ravno jednom letu avionom.
2.     2.  Specijalistički pregled kardiologa i EKG takođe su obavezni za sve pacijente koji idu u anesteziju, da smo sigurni da ste zdravi, i da možete u anesteziju, opet u Vašem interesu i zaštiti.
3.      3. V Laboratorija zajedno sa kontrolnom na otpustu je takođe uslov da uđete u salu. U slučaju anemije, što se često dešava kod maldih devojaka, sam oporavak posle operacije zbog loše krvne slike može biti otežan i produžen. Ozbiljne klinike ne dozvolajvaju operaciju dok se krvna slika ne popravi.
4.       Ultrazvuk dojki , klinički pregled dojki ako imate preko 45 god.
5.       Prsluče
6.       Ležanje jednu noć u bolnici
7.       Kontrole
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Yuliya (2017-05-11)

interesuje me cena uvecanja grudi ?hvala puno

Ana Life (2017-05-11)

Poštovana,
Operacija povećanja (augmentatio) grudi
(cena poslata na e-mail)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). ( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
Od proteza koristimo Mentor i najnovije Motiva proteze

U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
  8. Skidanje konaca je za desetak dana
Postoperativni period je nekih nedelju dana kada se ne savetuje vožnja automobila i apstinencija od fizičkih vežbii neka dva-tri meseca
 
S poštovanjem
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

 

Violeta (2017-01-23)

Imam veoma male grudi,to smatram mojim kompleksom.Koja je cena uvecanja grudi?Posto sam u radnom odnosu,da li mogu da se biraju termini kako pregleda,tako i same intervencije?Hvala

Ana Life (2017-01-23)

Poštovana,
Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo mentor proteze, najbolje proteze na svetskom tržištu implanta. Operativna tehnika koja se koristi kod povećanja je dual plane tehnika, delimično ispod mišića i delimično ispod fascije Ova tehnika je izvanredna, zbog toga što  obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG pregled, specijalno prsluče, bolnički dan i noć, sutradan je otpust.
(cena poslata na e-mail)
 
Ukoliko Vam cena odgovara, raspored dolaska je sledeći:
 
Šaljemo Vam hiruški upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, (ukoliko ste anemični operacija se ne radi) Naš konzilijum lekara,na čelu sa anesteziologom,pogledaće nalaze,  ako je sve u redu, potvrđujemo termin dolaska u bolnicu Po dolasku u bolnicu bićete smešteni u jedan od naših 10 jednokrevetnih apartmana (njihove slike imate na sajtu) U zakazano vreme radi se RTG pluća, ako je sve u redu radi se internistički i kardiološki pregled sa  EKG snimkom, ako je sve u redu ,  anesteziolog obavlja pregled, posle čega hirurg daje definitivnu dozvolu za ulazak u salu. Operacija. Sutradan napuštate bolnicu.. Kontrola prva je za dva dana
 
S poštovanjem

Analife 

Nena (2016-12-27)

Interesuje me cena uvecanja grudi i detalji vezano za op.tehniku, gde se nalazi rez i da li koristite Sientra gummy bear implante (okrugle i/ili anatomske).Hvala unapred.

Ana Life (2016-12-27)

Povećanje grudi ili augmentacija, radi se na najbolji način Mentor protezama koje su najkvalitetnije  na svetskom tržištu. Njhova spoljna tekstura je takva da mentor proteze u najmanjem procentu učestvuju u stvaranju kapsularne kontrakture, odnosno reakcije okolnog tkiva oko proteze. Vrlo je kvalitetna i otporna na pucanje, pritisak, udarac...Iz tog razloga proizvođač daje doživotn garanciju.
Druga važna stvar kada su oeracije povećanja grudi u pitanju je tehnika koju radi Dr Arsić Veliša. Doktor Arsić proteze plasira ili ispod mišića ili ispod mišića i ispod fascije. To je najsavremeniji operativni pristup koji obezbeđuje prirodan izgled, ali vrlo važno je to što proteze ne ometaju dijagnostikovanje promena na dojkama, ultrazvuk ili mamografiju.
Cena operacije povećanje(augmentacia) (cena poslata na e-mail)
Cena podizanja i povećanja grudi (cena poslata na e-mail)
U cenu je uključena preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, ekg, prsluče, kontrolna krvna slika pre otpusta iz bolnice i jedna noć u bolnici.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Kiara (2016-12-21)

Koliko kosta operacija nosa I koliko dugo traje procudura?

Ana Life (2016-12-21)

Poštovana, operacija nosa je promotivna (cena poslata na e-mail), pošto promovišemo novu tehniku operisanja nosa.
Spreader graft, Columellar strut graft, Cantilever graft, Sheen shield graft, Alar batten graft, Alar strut graft ili rečju Graft tehnike su najsavremenije operativne tehnike kada je nos u pitanju.
Klasična redukciona rinoplastika iseca i odstranjuje deo kosti i hrskavice nosa, vrlo često dugoročno pravi estetski ili funkcionalni problem, pa je potrebna reintervencija, odnosno nova operacija nosa.
GRAFT TEHNIKA  iseca, modelira i vraća deo kosti ili hrskavice nosa. Isečeno tkivo se specijalnim načinom  modelira i u vidu  grafta dovodi nos do željenog oblika.
Naglašavamo:
-          Novom Graft tehnikom dobijamo željeni oblik nosa, prilagođen fizionomiji lica, rezultat je fantastičan i prirodan.
-          Novom Graft tehnikom dobijamo dugoročno odličan rezultat, pošto ništa od tkiva nismo odstranili, mogućnost da dođe do neželjenih estetskih ili funkcionalnih poremećaja je sveden na minimum.
Operacija se radi u najsavremenijoj sevoranskoj anesteziji
 
S poštovanjem

Analife 

Mirela (2016-08-24)

Molim vas zanima me cijena povecanja grudi ..hvala

Ana Life (2016-08-24)

Poštovana, ako imate male grudi i ako Vam se radi samo povećanje (augmenatcia) (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail).  Kod povećanja grudi koriste se  Mentor proteze, koje su  najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Operativna tehnika, Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu  omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje (ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje). Proteze se plasiraju  duboko, ispod mišića i ispod fascije. U cenu je uračunata  kompletna priprema,: RTG pluća, lkontrolna aboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno prsluče i bolničko ležanje od jednog dana,  Predlažem, da ukoliko ne možete da dođete na pregled, koji je besplatan, da pošaljete slike direktno na email  bolnica@analife.rs kako bi Vam Dr Arsić direktno odgovorio na sva Vaša pitanja
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

IElena (2016-08-23)

Zanima me povećanja grudi - augmentacija. Da li biste mogli da mi pošaljete na e mail najosnovnije informacije, mozda i neke fotografije i cenu operacije. Hvala

Ana Life (2016-08-23)

oštovana, operacija povećanja grudi Mentor protezama (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećanje i podizanje cena (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena preoperativna priprema (Rtg pluća, Kardiološki ultrazvuk, kontrolna laboratorija, ležanje u bolnici.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Marina (2016-08-21)

Interesuje me cena uvecanja grudi.Hvala unapred.

Ana Life (2016-08-21)

Poštovana, cena operacije povećanja grudi ili augmentacija (cena poslata na e-mail). Augmentacija je operacija koja se radi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/. U cenu je uključena preoperativna priprema i ležanje u bolnici. Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/Dual plane Ispod žlezde je napušten metod. Novi, savremen pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda RTG mamografija i ultrazvuk. U cenu (cena poslata na e-mail)je uračunato: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG pregled, klinički pregled, specijalno prsluče, bolnički dan i noć,sutradan je otpust i kontrole
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Anica (2016-08-17)

Poštovani, Majka sam, dvoje dece i naravno posle dojenja oba deteta od mojih grudi prakticno nije istalo ništa. Želela bih da uradim povećanje grudi, naravno srazmerno mojoj konstutruciji, znači bez prterivanja i želela bih da one izgredaju što je moguće prirodnije.Iskreno malo sam i plašljiva. Recite mi molim Vas koja je cena i da li ona zavisi od veleičine implatanta. Svako dobro

Ana Life (2016-08-17)

Poštovana,
Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo mentor proteze. Proteze se plasiraju ispod mišića ili se radi kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije takozvana Dual plane tehnika koja je izvanredna zbog toga što  obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio) , to je obično kod jako malih grudi, (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpusti sve potrebne kontrole
Ukoliko se radi o spuštenim grudima, što je najčešće kod dama koje su dojile, onda se radi povečanje i podizanje grudi. (cena poslata na e-mail)
. Ukoliko se radi i reoblikovanje bradavica onda je ukupna (cena poslata na e-mail) .Ukoliko Vam cena odgovara, raspored dolaska je sledeći:
Putem e-maila Vam šaljemo  hiruški upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu. Laboratorija je prvi eliminacioni korak. Naš konzilijum lekara,na čelu sa anesteziologom,pogledaće nalaze,  ako je sve u redu, potvrđujemo termin dolaska u bolnicu Po dolasku u bolnicu bićete smešteni u jedan od naših jednokrevetnih apartmana (njihove slike imate na sajtu) U zakazano vreme radi se RTG pluća, ako je sve u redu radi se internistički i kardiološki pregled sa  EKG snimkom ,  anesteziolog obavlja pregled, posle čega hirurg daje definitivnu dozvolu za ulazak u salu Operacija. Sutradan napuštate bolnicu.. Kontrola prva je za dva dana
 
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Katarina (2016-08-17)

Dobar dan. Mnogo sam zainteresovana za operaciju povecanje grudi. Kako mogu da napravim termin i kolika je cena operacije?

Ana Life (2016-08-17)

Poštovana,
Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo mentor proteze. Proteze se plasiraju ispod mišića ili se radi kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije takozvana Dual plane tehnika koja je izvanredna zbog toga što  obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio) , to je obično kod jako malih grudi, (cena poslata na e-mail).U cenu je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpusti sve potrebne kontrole
Ukoliko Vam cena odgovara, raspored dolaska je sledeći:
Šaljemo Vam hiruški upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, (ukoliko ste anemični operacija se ne radi) Naš konzilijum lekara,na čelu sa anesteziologom,pogledaće nalaze,  ako je sve u redu, potvrđujemo termin dolaska u bolnicu Po dolasku u bolnicu bićete smešteni u jedan od naših 10 jednokrevetnih apartmana (njihove slike imate na sajtu) U zakazano vreme radi se RTG pluća, ako je sve u redu radi se internistički i kardiološki pregled sa  EKG snimkom ako je sve u redu ,  anesteziolog obavlja pregled, posle čega hirurg daje definitivnu dozvolu za ulazak u salu Operacija. Sutradan napuštate bolnicu.. Kontrola prva je za dva dana
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Irena (2016-07-19)

Zanima me cena povecanja grudi i da li ona zavisi od velicine i da li radite operaciju izvlacenja bradavica i sve ukupno koliko bi to kostalo?

Ana Life (2016-07-19)

Poštovana,
Što se tiče osnovnih informacija možemo Vam reći: Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo Mentor proteze Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). ( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio) , to je obično kod jako malih grudi, (cena poslata na e-mail). Kada postoji i ptoza (spuštene grudi) rade se dve operacije u jednom aktu.povećanje i podizanje (augmentatio i mastopexia ) (cena poslata na e-mail)
 
U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 Ukoliko Vam cena odgovara, raspored dolaska je sledeći:
  1. Od nas dobijate hiruški upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.
  2. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, (ukoliko ste anemični operacija se ne radi)
  3. Naš konzilijum lekara,na čelu sa anesteziologom,pogledaće nalaze,  ako je sve u redu, potvrđujemo termin dolaska u bolnicu
  4. Po dolasku u bolnicu bićete smešteni u jedan od naših 10 jednokrevetnih apartmana (njihove slike imate na sajtu)
  5. U zakazano vreme radi se RTG pluća, ako je sve u redu
  6. radi se internistički i kardiološki pregled sa  EKG snimkom
  7. ako je sve u redu ,  anesteziolog obavlja pregled, posle čega hirurg daje definitivnu dozvolu za ulazak u salu
  8. Operacija
  9. Sutradan napuštate bolnicu.
  10. Kontrola prva je za dva dana
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

sani (2016-07-17)

Postovani, Koja je cena povecanja grudi?

Ana Life (2016-07-17)

Poštovana, za povećanje grudi (augmentacia) koristimo Mentor proteze.  Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). ( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
Cena operacije gde se radi samo povećanje (augmentatio) , to je obično kod jako malih grudi, je (cena poslata na e-mail)
Kada postoji i ptoza (spuštene grudi) rade se dve operacije u jednom aktu.povećanje i podizanje (augmentatio i mastopexia) (cena poslata na e-mail)

U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 
 
Ukoliko Vam cena odgovara, raspored dolaska je sledeći:
  1. Od nas dobijate hiruški upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.
  2. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, (ukoliko ste anemični operacija se ne radi)
  3. Naš konzilijum lekara,na čelu sa anesteziologom,pogledaće nalaze,  ako je sve u redu, potvrđujemo termin dolaska u bolnicu
  4. Po dolasku u bolnicu bićete smešteni u jedan od naših 10 jednokrevetnih apartmana (njihove slike imate na sajtu)
  5. U zakazano vreme radi se RTG pluća, ako je sve u redu
  6. radi se internistički i kardiološki pregled sa  EKG snimkom
  7. ako je sve u redu ,  anesteziolog obavlja pregled, posle čega hirurg daje definitivnu dozvolu za ulazak u salu
  8. Operacija
  9. Sutradan napuštate bolnicu.
  10. Kontrola prva je za dva dana
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Jelena (2016-07-14)

Postovani Zanima me cena ppdizanja grudi.Velicina grudi je normalna ali posle dva poradjaja su se skroz spistile Hvala

Ana Life (2016-07-14)

Poštovana,
cena operacije podizanja grudi (mastopeksija) bez ugradnje proteza je (cena poslata na e-mail).Ukoliko se ugrađuju proteze, mi koristimo Mentor proteze, cena (cena poslata na e-mail).U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema i ležanje u bolnici jednu noć.
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

marina (2016-05-11)

Postovanje, da li je po vasem strucnom misljenju bolje podizanje ili uvecanje grudi? Procitala sam u prethodnim komentarima koja je procedura. Interesuje me cena i vase misljenje, hvala

Ana Life (2016-05-11)

Poštovana, ukoliko imate grudi koje su spuštene (postoji nekoliko stepena spuštenosti grudi, ili ptoze), onda je potrebno uraditi povećanje i podizanje. Samo će tada rezultat biti odličan. Ako su grudi male,  onda se radi samo operacija povećanja grudi. Znači, nije odgovor šta je bolje, već je odgovor kakav je nalaz kod vas i koje su operacije potrebne da se dobije sjajan rezultat povećanja i/ili podizanja grudi. Najbolje ako ne možete da dođete, da pošaljete fotografije direktno Dr Arsiću na email bolnica@analife.rs
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Kostic (2016-05-08)

Cao, Gtela sam vas upitati koliko mogu ostati Implantati u grudima? Nakon koliko Godina se moraju vaditi? Dali stavljate ispod Misica ili samo ispod koze? Hbala vam Cao prijatno

Ana Life (2016-05-08)

Poštovana,
Koristimo Mentor proteze koje se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod kože  je napušten metod. Naš pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) proteze ne moraju da se menjaju zbog trajnosti materijala, mogu da es menjaju kada želite veće ili posle trudnoće. Zbog trajnosti materijala ne moraju.
 
U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 Ako se  radi samo povećanje grudi,  (cena poslata na e-mail).To je uglavnom kod malih grudi. Kada se podiži i povećavaju (cena poslata na e-mail).
 
Ukoliko Vam cena odgovara, raspored dolaska je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu, šaljete nam na ovu adresu rezultate. Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što ako ste anemični ne bi smo Vam radili operaciju, a Vi ste imali trošak puta.
  2. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli da Vas poštedimo troška dolaska ako nje sve u redu
  3. Naš konzilijum lekara pogleda, na čelu sa anesteziologom, ako je sve u redu, potvrđujemo termin dolaska u bolnicu
  4. Dolazite u bolnicu u dogovoreno vreme dolaska, smeštate se u apartman, slike imate na sajtu
  5. U zakazano vreme radi se RTG pluća, ako je sve u redu
  6. radi se internistički i kardiološki pregled i EKG
  7. ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa
  8. operacija
  9. Sutradan napuštate bolnicu.
  10. Kontrola prva je za dva dana
 
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Natasa (2016-05-04)

Dobar dan,zanima me cena za povecanje grudi i da li ona zavisi od velicine implanta? Pozdrav.

Ana Life (2016-05-04)

Poštovana,
Što se tiče osnovnih informacija možemo Vam reći:
  • Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
  • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 Ako se kod Vas  radi samo povećanje grudi,  (cena poslata na e-mail) ako se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail). Do veličine (cena poslata na e-mail), cena je za povećanje (cena poslata na e-mail), ukoliko mora da se poručuje posebna veličina cena (cena poslata na e-mail)

 
Ukoliko Vam cena odgovara, raspored dolaska je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu, šaljete nam na ovu adresu rezultate. Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što ako ste anemični ne bi smo Vam radili operaciju, a Vi ste imali trošak puta.
  2. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, koji bi smo hteli da Vas poštedimo troška dolaska ako nje sve u redu
  3. Naš konzilijum lekara pogleda, na čelu sa anesteziologom, ako je sve u redu, potvrđujemo termin dolaska u bolnicu
  4. Dolazite u bolnicu u dogovoreno vreme dolaska, smeštate se u apartman, slike imate na sajtu
  5. U zakazano vreme radi se RTG pluća, ako je sve u redu
  6. radi se internistički i kardiološki pregled i EKG
  7. ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa
  8. Operacija
  9. Sutradan napuštate bolnicu.
  10. Kontrola prva je za dva dana
 
 Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Maja (2016-02-09)

Dobar dan! Zainteresivana sam za uvecanje grudi u vasoj bolnici. Kolika je cena i da li ona zavisi od velicine implanta? Hvala unapred! Pozdrav!

Ana Life (2016-02-09)

 Za povećanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
  1. Ultrazvuk dojki
  2. RTG pluća
  3. Kardiološki pregled
  4. EKG pregled
  5. Klinički pregled
  6. Specijalno prsluče
  7. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  8. Kontrole
 Ukoliko se radi samo povećanje (cena poslata na e-mail) , ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail)
 
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi bi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Milica (2016-02-08)

Porodila sam se pre dve ipo godine, pre porodjaja sam imala lepe i cvrste grudi. Da li predlazete podizanje grudi ili ipak implante. I ako moze cena i jednog i drugog na mejl. Hvala

Ana Life (2016-02-08)

Poštovana Milice, pošaljite slike na direktan e-mail Dr Arsića ako niste u mogućnosti da dođete na besplatnu konsultaciju, Za povećanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
  1. Ultrazvuk dojki
  2. RTG pluća
  3. Kardiološki pregled
  4. EKG pregled
  5. Klinički pregled
  6. Specijalno prsluče
  7. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  8. Kontrole
 Ukoliko se radi samo povećanje (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje cena (cena poslata na e-mail)
 
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi bi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Aleksandra (2016-02-05)

Poštovani, Koja je cena povećanja grudi sa pripremom. Hvala unapred

Ana Life (2016-02-05)

Za povećanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
  1. Ultrazvuk dojki
  2. RTG pluća
  3. Kardiološki pregled
  4. EKG pregled
  5. Klinički pregled
  6. Specijalno prsluče
  7. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  8. Kontrole
 Ukoliko se radi samo povećanje (cena poslata na e-mail)
, ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail)
 
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi bi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Vladana (2016-02-04)

Dobar dan,interesuje me cena uvecanja grudi i koji su nacini placanja? Unapred hvala,srdacan pozdrav.

Ana Life (2016-02-04)

 Za povećanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
  1. Ultrazvuk dojki
  2. RTG pluća
  3. Kardiološki pregled
  4. EKG pregled
  5. Klinički pregled
  6. Specijalno prsluče
  7. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  8. Kontrole
 Ukoliko se radi povećanje cena (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje (cena poslata na e-mail) .Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi bi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Danijela (2016-02-03)

Postovani, koja je cena za povecanje grudi? Unaored zahvalna

Ana Life (2016-02-03)

Poštovana,
za povećanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
  1. Ultrazvuk dojki
  2. RTG pluća
  3. Kardiološki pregled
  4. EKG pregled
  5. Klinički pregled
  6. Specijalno prsluče
  7. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  8. Kontrole
 Ukoliko se radi samo povećanje, (cena poslata na e-mail).Ukoliko se radi povećanje i podizanje, (cena poslata na e-mail). Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi bi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Suncuca (2016-01-21)

Postovani. Koja je cena za povecanje i podizanje grudi?

Ana Life (2016-01-21)

Postovana,
Za povećanje i podizanje grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza/implanta, sa doživotnom garancijom, tj, ne moraju se vaditi posle izvesnog vremena. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, najsavremenija Dual plane tehnika.. Ispod žezde je napušten metod.i mi to ne radimo. Način na koji Dr Arsić plasira implant (ispod mišića ili ispod fascije) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
1.    Ultrazvuk dojki
2.    RTG pluća
3.    Kardiološki pregled
4.    EKG pregled
5.    Klinički pregled
6.    Specijalno prsluče
7.    Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
8.    Kontrole
 Ukoliko se radi povećanje i podizanje ukupna (cena poslata na e-mail).Ukoliko Vam cena odgovara:
Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
1.    Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
2.    Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
3.    U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
4.    Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
5.    Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
6.    Operacija
7.    Sutradan napuštate bolnicu.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Ana (2015-12-31)

Molim vas da mi pošaljete kompletnu cijenu transplantacije masti u obraze i usta i povećavanja grudi...Radila bi zahvate istovremeno.pozdrav!

Ana Life (2015-12-31)

Poštovana, o kom zahvatu se radi. Ukoliko želite preciznije informacije, pošaljite pitanje na direktan e-mail bolnica@analife.rs

Ako su grudi u pitanju, načelno mi povećanje grudi radimo sa Mentor protezama, koje su sa doživotnom garancijom. To znači da ne moraju posle izvesnog vremenba da se menjaju .
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/. Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk.  Dovoljno je da nam pošaljete dve slike anfas i profil grudnog koša.  U cenu je uračunato
  1. Ultrazvuk dojki
  2. RTG pluća
  3. Kardiološki pregled
  4. EKG pregled
  5. Klinički pregled
  6. Specijalno prsluče
  7. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
  8. Kontrole
 Ukoliko se radi samo povećanje dojki, (cena poslata na e-mail)
, ukoliko se radi povećanje i podizanje, (cena poslata na e-mail)
 
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jasmina (2015-12-22)

Dobar dan, zanima me cena zatezanja i povecavanja grudi i da li radite podizanje bradavica?

Ana Life (2015-12-22)

Poštovana Jasmina, radimo povećanje grudi sa remodeliranjem bradavica, što znači da pored toga što povećavamo grudi , podižemo i/ili samnjujemo bradavice u zavisnosti od nalaza.
Povećanje radimo sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom, znači ne moraju posle izvesnog vremena da se menjaju. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema osim laboratorije, ako niste iz Beograda.   
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Dragana (2015-11-01)

Postovani,koja je sveukupna cena povecanja grudi?Hvala

Ana Life (2015-11-01)

Poštovana Dragana, oepracija grudi sa Mentor protezama Dual plane tehnikom sa kompletnom pripremom (cena poslata na e-mail)
 
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jasmina (2015-10-29)

Dobar dan, zanima me koja je cena uvećanja grudi akvafiling gelom(ako sam se dobro informisala)? Hvala na odgovoru

Ana Life (2015-10-29)

Poštovana, Mi kao bolnica radimo sve vrste operacija povećanja grudi: od povećanja sopestvenom mašću, aquafilingom ili sa Mentorovim protezama. Višegodišnje iskustvo, naučni radovi i iskustvo potvrđuju da je najbolje, može da se dobro isplanira, doživotno (Mentor daje doživotnu garanciju) povećanje ili augmentacija sa  Mentorovim  protezama, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato:  RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom (cena poslata na e-mail). Aquafiling traje nekoliko godina, može da se poveća za jedan broj a košta kao i sa Mentor implanrima (cena poslata na e-mail).Transplantacija sopstvenom mašću zahteva stavljanje duplo veče količine nego što predpostavljamo da će se revitalizovati, često, skoro uvek je potrebno raditi dve operacije, cena jedne operacije (cena poslata na e-mail)
 
 
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Kristina (2015-09-01)

Postovani, Mozete li mi reci cenu povecanja grudi? Hvala unapred!

Ana Life (2015-09-01)

Poštovana, cena operacije povećanja (augmentacije) grudi je(cena poslata na e-mail).sa kompletnom preoperativnom pripremom je(cena poslata na e-mail).,

 

Vaša Analife 

Natasa (2015-08-26)

Postovani, Zanima me cena povecanja grudi aqufilingom.

Ana Life (2015-08-26)

Poštovana, cena povećanja grudi aqufilingom  (cena poslata na e-mail), za povećanje od jednog broja, tj, stavi se po 100 mg u svaku dojku. Trajnosta aqufilngom je 4-5 godina
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Aleksandra (2015-08-18)

Postovani,zanima me cena uvećanja grudi.Imam 47 godina, nekada sam bila jedra, sada broj brusa 70C, posle mrsavljenja, ne namernog, vec zbog raznih sekiracija. Unapred hvala

Ana Life (2015-08-18)

Poštovana, pošaljite  nam slike grudi anfas i profil grudnog koša.
 Mi koristimo Mentor proteze koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih proteza
  • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 Ukoliko se radi samo povećanje dojki
(cena poslata na e-mail)
, ukoliko se radi podizanje i povećanje grudi, cena te dve operacije j
(cena poslata na e-mail)
. Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
Sutradan napuštate bolnicu
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Petra (2015-08-03)

Zdravo! Zanima me cena povecanja grudi. Hvala

Ana Life (2015-08-03)

Poštovana Petra, operacija povećanja (augmentacija) grudi (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu. Ultrazvuk dojki, RTG pluća. EKG, Kardiološki pregled, specijalno prsluče, ležanje u bolnici i kontrole.

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2015-07-31)

Postovani,zanima me cena uvećanja grudi? Hvala

Ana Life (2015-07-31)

 

Poštovana, cena povećanja grudi sa Mentor protezama, uz preoperativnu pripremu ( RT pluća, kardiološki pšregled, EKG, Ultrazvuk, prsluče, ležanje u bolnici i kontrole (cena poslata na e-mail).

 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Marijana (2015-07-29)

Mene zanima cjena povecanje dojki okruglim. Lp

Ana Life (2015-07-29)

Poštovana,
Dovoljno je da nam pošaljete dve slike: anfas i profil grudnog koša.
Od silikonskih proteza koristimo Mentor silikonske proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu silikona. Mentor silikonske proteze imaju doživotnu garanciju, što znači da ne moraju da se posle izvesnog vremena menjaju.
  • Proteze se kod malih grudi plasiraju ispod mišića ili se radi kombinacija kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
·         RTG pluća
·         Kardiološki pregled
·         Ultrazvuk dojki , ako je potrebno
·         EKG pregled
·         Klinički pregled
·         Specijalno prsluče
·         Bolnički dan i noć,sutradan je otpust
·         Kontrole
 Ako se radi samo povećanje, (cena poslata na e-mail)ako se radi povećanje i podizanje, cena je(cena poslata na e-mail)
Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku u bolnicu u dogovoreno vreme, smestili bi smo vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se radio RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

tanja (2015-07-16)

zanima me cena povecanja grudi

Ana Life (2015-07-16)

Poštovana Tanja,
Dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša).
Kod operacije grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje, sa doživotnom garancijom, što znači da zbog njih samih, nije potrebno da  ih vadite  posle izvesnog vremena.
  • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 Cena povećanja grudi je(cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje operacije j(cena poslata na e-mail). Ukoliko Vam cena odgovara, protokol je sledeći:
  1. Šaljemo Vam upitnik i šta od laboratorijskih analiza je potrebno da uradite u svom gradu.  Naš predlog je da u svom mestu uradite laboratoriju, zbog toga što, recimo, ako ste anemični, otkazali  bi smo operaciju, a Vi ste imali trošak puta. Laboratorija je prvi eliminacioni korak, kojim bi smo hteli, da Vas poštedimo troška dolaska, ako nije  sve u redu
  2. Naš konzilijum lekara na čelu sa anesteziologom, pogledao bi  Vase retultate, ako je sve u redu, potvrdili bi  termin dolaska u bolnicu,
  3. Po dolasku  u bolnicu u dogovoreno vreme,  smestili bi smo  vas u apartman. Slike apartmana imate na našem sajtu
  4. U zakazano vreme bi se  radio  RTG pluća, ako je sve u redu
  5. Sledeći pregled je  internističko-kardiološki pregled i EKG
  6. Ako je sve u redu , obavlja se pregled anesteziologa, koji daje pristanak za operaciju
  7. Operacija
  8. Sutradan napuštate bolnicu.
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

maja (2015-04-10)

postovani,ja vec imam implante u grudima koje nosim sst godina i zelim da radim nove pa me zanima cena ?

Ana Life (2015-04-10)

 

Poštovana,
vađenje starih i stavljanje novih implanta je najčešće o (cena poslata na e-mail). Mi koristimo Mentor proteze. U cenu je uključena kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, Marenino psluče, bolničko ležanje i kontrole.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

ruzica (2015-04-06)

imate popust na uvećanje grudi ? koja je cena i da li moze da se odradi početkom maja operacija? Hvala unapred

Ana Life (2015-04-06)

Poštovana Ružice, cena operacije povećanja grudi sa mentor protezama (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maja (2015-04-04)

Zanima me cena povećanja grudi? Hvala unapred

Ana Life (2015-04-04)

 

Postovana,
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

tanja (2015-03-31)

Postovani,zanima me cena povecanja grudi. Unapred hvala.

Ana Life (2015-03-31)

Poštovana,
cena operacije povećanja grudi ili augmentacija ako se izvodi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/ (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici. Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu, je uračunato: Rtg pluća, kardiološki pregled, EKG pregled, klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpust, Kontrole
 Ukoliko je potrebno da se pored povećanja radi i podizanje grudi /mastopeksija/ onda te dve operacije u jednom aktu koštaju ukupno (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

vedrana (2015-03-25)

Postovani, nakon dojenja grudi su mi se jako smanjile i objesile, izgledaju nekako prazno. Zanima me je li ih je bolje napuniti masnim tkivom kako bi ponovo dobile formu ili staviti implantate? Koja je cijena oba postupka? Hvala

Ana Life (2015-03-25)

Poštovana,
Višegodišnje iskustvo potvrđuje da je najbolje, pošto može da se dobro isplanira,  podizanje i povećanje ili augmentacija sa  Mentorovim  protezama. Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod). Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda ( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato:  RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole    Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je najčešće (cena poslata na e-mail).
Transplantacija sopstvenom mašću zahteva ubacivanje veće  količine masti, zbog toga što se jedna količina resorbuje u procesu revitalizovanja..Operacija ima smisla samo kod malih grudi, koje nije potrebno podizati. Cena operacije (cena poslata na e-mail).
Dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), na adresu bolnics@analife.rs
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Edina (2015-03-02)

Poštovani, zanima me cena uvećanja grudi kao i koliko je dana potrebno da se citava procedura zavrsi (od prvog pregleda do vadjenja konaca)?

Ana Life (2015-03-02)

Poštovana, ukoliko su vam male grudi, pa je potrebno samo povećanje, (cena poslata na e-mail), računajući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici. Ceo postupak je kratak, od dolaska u bolnicu , sutradan idete kući, konci se skidaju nakon 14 dana.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tamara (2015-02-26)

Poštovani zanima me cena povećanja grudi? Unapred hvala.

Ana Life (2015-02-26)

Postovana,
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
  • Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
  • Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 Ukoliko se radi Povećanje grudi  (cena poslata na e-mail) operacije.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

aleksandra (2015-02-13)

Postovani, interesuje me cena povećanja grudi, jer imam izrazito male grudi. hvala unapred

Ana Life (2015-02-13)

Poštovana,
cena operacije povećanja grudi ili augmentacija ako se izvodi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/ (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici. Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu (cena poslata na e-mail),  je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpust,
S poštovanjem
Bolnica Analife

Aleksandra (2015-01-25)

Postovani zanima me cena povecanja grudi, Pozdrav!

Ana Life (2015-01-25)

Poštovana,
cena zavisi od toga da li se radi samo povećanje grudi sa Mentor protezama u Dual plane operativnoj tehnici. (cena poslata na e-mail).Ako se radi povećanje i podizanje bez korekcije bradavica,(cena poslata na e-mail) U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče, ležanje i kontrole.

 

 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Ljiljana (2015-01-24)

Molim vas pošaljite mi na mail cenu za podizanje grudi i ugradnju implanata. Zanima me da li je je moguće da se vratim na posao posle 10 dana, radim u kancelariji. Posle koliko dana bi trebalo da mogu da vozim?

Ana Life (2015-01-24)

Poštovana,
Ako se radi povećanje i podizanje bez korekcije bradavica, sa Mentor protezama,(cena poslata na e-mail).U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče, ležanje i kontrole. Na posao možete posle tri dana kada se skinu zavoji. (zavisi šta radite) vožnja se ne preporučuje nedelju dana. Prilično je individualno, išli su na posao sutradan, bilo je pacijenta koji su nedelju dana ležali.

 

S poštovanjem
Bolnica Analife

Dubi (2015-01-23)

Postovani, mozete li da mi posaljete cenu povecanja grudi?Unapred hvala!

Ana Life (2015-01-23)

Poštovana,
cena zavisi od toga da li se radi samo povećanje grudi sa Mentor protezama u Dual plane operativnoj tehnici.Ako se radi povećanje i podizanje bez korekcije bradavica,(cena poslata na e-mail. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče, ležanje i kontrole. 

 

S poštovanjem
Bolnica Analife

Milica (2014-12-17)

Zanima me cena ugradnje implatanata? Da li se oni nakon par godina menjaju ili su dozivotni?

Ana Life (2014-12-17)

Poštovana,
cena operacije povećanja grudi ili augmentacija ako se izvodi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/ (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici. Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu. Proizvođač daje doživotnu garanciju, menjate ih jedino ukoliko želite drugu veličinu.Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu od (cena poslata na e-mail), je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpust, Kontrole
Ukoliko je potrebno da se pored povećanja radi i podizanje grudi /mastopeksija/ onda te dve operacije u jednom aktu koštaju ukupno (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana (2014-12-01)

Zdravo, da li mi možete reci koliko košta operacija uvecanja grudi bez zatezanja tj. podizanja. Hvala unapred.

Ana Life (2014-12-01)

Poštovana Jovana,
operacija povećanja grudi ili augmentacija košta (cena poslata na e-mail). Koristimo Mentor implante, tehnika je Dual plane ili ispod mišića, Ispod žlezde je napušten metod. U cenu je uračunata preoperativna priprema sa ležanjem u bolnici od jedne noći.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2014-11-15)

Postovani, zelela bih da pitam za povecavanje dojki koja je cena? imam 26 godina i nemam uopste grudi a ne bih preterala neka normalna velicina?

Ana Life (2014-11-15)

Draga Ana,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste. Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom).

Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
- RTG pluća
- Kardiološki pregled
- EKG pregled
- Klinički pregled
- Specijalno prsluče
- Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
- Kontrole
 
Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) peracije.

Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija

Srdačan pozdrav,
Dr. Ana Miholjčić
Direktor Bolnice

Dragana (2014-10-27)

Poštovani, Zanima me cena povećanja grudi mentorovim protezama, ispod mišića ili dual plane tehnikom. Naime, moje grudi su zategnute, ali male, tako da bih želala samo da ih uvećam. Ono što mi je zasta važno jeste da ne budu loptaste, nego da deluju prirodno. Ono što znam iz iksutva drugih devojaka koje su radile uvećanje grudi, a poput mene još nisu ušle u majčinstvo, da su proteze stavljale ispod mišića. Takođe me zanima koji sve uslovi plaćanja postoje i da li postoji mogućnost plaćanja na rate? Srdačan pozdrav

Ana Life (2014-10-27)

Poštovana Dragana,

tehnika Dual plane ili ispod mišića obezbeđuju prirodan izgled suze. Cena za uvećanje ili augmentaciju je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata preoperativna priprema. Možete platiti na šest rata Intesa revolving karticom.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mila82 (2014-10-25)

Pozdrav,htjela bi uvecati grudi na vel.+2,ispod misica jer zelim da izgledaju prirodno,kao i cijena..i zanima me da li ce implant smetati pri dojenju..Hvala!

Ana Life (2014-10-25)

Poštovana,

cena operacije povećanja grudi ili augmentacija ako se izvodi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/ je (cena poslata na e-mail).

Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu od (cena poslata na e-mail),  je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpust, Kontrole. Ukoliko je potrebno da se pored povećanja radi i podizanje grudi /mastopeksija/ onda te dve operacije u jednom aktu koštaju ukupno (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Kosica (2014-10-23)

Mozete li mi poslati cenu povecanja grudi ispod misica ili dual plane metodom, ne znam da li ima razlike u ceni i koje proteze koristite? Da li se dobija neka garancija za proteze tj da li imaju neki "vek trajanja"? Hvala

Ana Life (2014-10-23)

Poštovana Kosice,
Cena povećanja grudi zavisi od toga da li se rade dve ili jedna operacija, u jednom aktu. Akko je samo povećanje /kod malih grudi/ (cena poslata na e-mail), bez obzira koja tehnika /ispod mišića ili dual plane /. Ako su u pitanju spuštene grudi koje bi trebalo da se povećaju i podignu, /augmentacia i mastopeksija/ onda je cena (cena poslata na e-mail).U cenu je uključena preoperativna priprema / RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG, kontrolna laboratorija, prsluče specijalno, ležanje i kontrole. Garanciju na proteze imate „doživotno“, drugim rečima, ne morate da ih menjate, jedino ako budete poželeli drugu veličinu. Pošaljite slike na e.mail bolnica@analife.rs
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2014-10-22)

Postovani Interesuje me cena za povecanje i zatezanje grudi posto su se smanjile i opustele posle dojenja 2 deteta. Trenutno nosim grudnjak 75 shto bi rekli 2. a htela bi da povecam na 4. Unapred hvala.

Ana Life (2014-10-22)

Poštovana Sanja,

povećanje i podizanje grudi sa mentor protezama je (cena poslata na e-mail). U cenu je uključena preoperativna priprema.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Katarina (2014-10-20)

Poštovani, Grudi su mi jako male, otprilike kao na Vašoj slici (1- uvecanje grudi-08). Zanima me okvirna cena uvecanja? Hvala unapred!

Ana Life (2014-10-20)

Poštovana Katarina,

operacija povećanja grudi /augmentacija/ sa mentor protezama je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema, Kardiološki pregled, EKG, RTG pluća, Prsluče specijalno, ležanje u bolnici od jedne noći,kontrolna laboratorija. Koristimo Mentor proteze koje su najbolje na svetskom tržištu silikonskih implanta. Dr Veliša Arsić, naš plastični hirurg, implante stavlja ispod mišića ili ispod fascije, ili kombinacija obe tehnike /Dual plane tehnika_delimično ispod mišića, delimično ispod fascije/. Kako god, oblik koji se dobija kao krajnji rezultat, su prirodne grudi, sa očuvanom osetljivošću, mekoću, mogućnost snimanja grudnog koša, pluća, grudi. Mogućnost dojenja je takođe očuvana.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Mina (2014-10-15)

Zanima me kolika je cena povecanja grudi sopstvenim tkivom I koliko je moguce tim metodom uvecati grudi, I koliko kosta intervencija implantima?

Ana Life (2014-10-15)

Poštovana,
operacija transplantacije masti za uvećanje grudi je u najmanju ruku sa ograničenim faktorima.
1. Da bi ste povećali dojke za jedan broj/100kubika u jednu/ potrebno je da stavite 150kubika. Zbog toga što se masno tkivo u procesu revitalizacije, gubi trećinu. Nećete biti zadovoljni rezultatom. ÄŒesto su potrebne dve operacije
Cena za jednu operaciju je (cena poslata na e-mail). Naša preporuka je:
 operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu i sa doživotnom garancijom
Veličina je do 550cc
Tehnika Dual plane obezbeđuje potpuno prirodan izgled suze, ožiljci su nevidljivi, mogućnost  dojenja, snimanja RTG, skener, nesmetano
Potrebna samo jedna operacija (cena poslata na e-mail). U cenu i jedne i druge operacije, uračunata je preoperativna priprema
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Marija (2014-10-15)

Interesuje me cena uvecanja grudi aquafiling metodom.unapred hvala.

Ana Life (2014-10-15)

Poštovana,

cena uvećavanja usana aqufiling filerimaje (cena poslata na e-mail) ukupno, bez obzira na broj dolazaka i količinu ubačenog materijala.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2014-10-07)

Zanima me iskljucivo povecanje grudi,usled dojenja dva deteta grudi su mi se potpuno smnjile? Veliki pozdrav.

Ana Life (2014-10-07)

Poštovana.

samo povećanje grudi kod dojki koje su se značajno smanjile, kako navodite u pismu, bez podizanja, dalo bi jako loš rezultat. Dobili bi ste grudi koje su veće, ali koje vise. Teško da bi Vam to preporučio i jedan hirurg. Ukoliko bi ste insistirali, predpostavljam da bi tražili da potpišete da ste upoznati sa mogućim rezultatima operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Anci (2014-10-07)

Mozete li da mi posaljete cenu operacije grudi na mail? Koliko bih morala biti kod vas posle operacije? Hvala

Ana Life (2014-10-07)

Poštovana,

operacija grudi ima nekoliko. Prva i najčešća je povećanje grudi ili augmentatio, radi se sa mentor protezama, najnovijim tehnikama ispod mišića i ispod fascije ili kombinacija jedne i druge /Dual plane/, i to je najčešće dovoljna operacija ukoliko su grudi male. Ako su grud bile veće pa ispražnjenje zbog trudnoće ili gubitka težine, onda je neophodno da se urade dve operacije u jednom aktu: povećanje /augmentatio/ i podizaje /mastopecsio/. Cena te komplet operacije je (cena poslata na e-mail).

U svakom slučaju je uračunata komplet preoperativna priprema od snimka pluća rendgenom kardiološkog pregleda, eKG, ležanja u bolnici od jedne noći i kontrolne laboratorije. Operacije radi Dr Veliša Arsić. plastični i rekonstruktivni hirurg.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Alena (2014-10-04)

Molim vas za cijenu povećanje grudi, nisam sigurna da li bi se moralo raditi i blago podizanje pa mi možete napisati i jednu i drugu opciju.

Ana Life (2014-10-04)

Poštovana,

povećanje grudi ili augmentacija ako se izvodi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/ je (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici. Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu.Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.

(Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu od (cena poslata na e-mail),  je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpust, Kontrole
 Ukoliko je potrebno da se pored povećanja radi i podizanje grudi /mastopeksija/ onda te dve operacije u jednom aktu koštaju ukupno (cena poslata na e-mail),


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Acika (2014-09-19)

Interesuje me cena za povecanje grudi?

Ana Life (2014-09-19)

Poštovana,

cena zavisi od toga da li se radi samo povećanje /augmentacia/  grudi sa Mentor protezama u Dual plane operativnoj tehnici, ukupna cena je(cena poslata na e-mail). Ako se radi povećanje i podizanje /augmentacija i mastopeksija/ cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: laboratorija, RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, specijalno prsluče, ležanje i kontrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana (2014-09-18)

Mene interesuje cena uvecanja grudi kao i period oporavka,nakon koliko vremena je moguc povratak na posao,hvala unapred

Ana Life (2014-09-18)

Poštovana,

cena operacije povećanja grudi ili augmentacija ako se izvodi kod malih grudi, kada nije potrebno da se istovremeno radi i podizanje grudi /mastopeksija/ je (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu i ležanje u bolnici. Kao proteze koristimo Mentor, koje su   najbolje na svetskom tržištu. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu od (cena poslata na e-mail),  je uračunato: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć,sutradan je otpust, Kontrole

Ukoliko je potrebno da se pored povećanja radi i podizanje grudi /mastopeksija/ onda te dve operacije u jednom aktu koštaju ukupno (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

karolina (2014-09-12)

Molim Vas,koliko kosta rekonstruktivno povecanje grudi?Imam Mentor 425cc,stavila bih 550cc ako je moguce.Visoka sam 180cm,a teska65kg.Unaprijed zahvalna!

Ana Life (2014-09-12)

Poštovana,

rekonstrukcija grudi sa vađenjem i implantiranjem novih Mentorovih implanta 550cc košta (cena poslata na e-mail).sa preoperativnom pripremom /RTG, Kardiološki pregled, EKG, laboratorija, prsluče, ležanje u bolnici.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milica (2014-09-11)

Postovani,mozete li mi reci cenu ugradnje implantata i podizanje grudi sa komlpetnim analizama kao i boravkom kod vas.Hvala.

Ana Life (2014-09-11)

Poštovana Milice,

Kod Vas bi se radile dve operacije u jednom aktu: Augmentacija i Mastopeksija, odnosno povećanje i podizanje grudi. Kod povećanja grudi koriste se  Mentor proteze, koje su  najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Operativna tehnika, Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje.

Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije. Cena operacije,povećanje i podizanje je najčešće  (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana,  Predlažem, da ukoliko ne možete da dođete na pregled, koji je besplatan /011 319 68 08/ da pošaljete slike direktno Dr Arsiću, spreda i sa strane, kako bi Vam Dr Arsić direktno odgovorio na sva Vaša detaljnija pitanja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jelena (2014-09-10)

Da li možete da mi napišete cenu povećavanja grudi ? Srdačan pozdrav !

Ana Life (2014-09-10)

Poštovana,

cena zavisi od vrste operacije povećanja grudi. Ako su u pitanju male grudi koje ne zahtevaju podizanje već se radi samo povećanje grudi sa Mentor protezama u Dual plane operativnoj tehnici, cena je (cena poslata na e-mail).
Ako se rade dve operacije u jednom aktu /augmentacija i mastopeksija/ povećanje i podizanje sa ili bez  korekcija bradavica, cena je (cena poslata na e-mail). 

U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče, ležanje i kontrole. Zakazivanje operacije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandar (2014-08-27)

Zanima me cena za povecanje i podizanje grudi?

Ana Life (2014-08-27)

Poštovani,

Dr Arsič za operacije povećanja sa podizanjem koristi  Mentor proteze, koje su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Tehnika Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije.Ukoliko se radi povećanje i podizanje,/augmentacija i mastopeksija/ cena sa pripremom  je najčešće (cena poslata na e-mail).

U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Laboratorija, Kardiološki pregled, EKG, ležanje u bolnici i kontrole. Predlažem, da ukoliko ne možete da dođete na pregled, koji je besplatan /011 319 68 08/ da pošaljete slike spreda i sa strane, na direktan e.mail bolnica@analife.rs

 kako bi Vam Dr Arsić direktno odgovorio na sva Vaša detaljnija pitanja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jelena (2014-07-31)

Postovani zanima me uvecanje grudi ugradjivanjem ispod misica? hvala

Ana Life (2014-07-31)

Postovani,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko su Vam grudi male, gde nema potrebe za podizanjem, cena operacije je (cena poslata na e-mail)

Ukoliko se rade dve operacije u jednom aktu: Podizanje /mastopeksija/ i Povećanje /augmentacia/ ukupna cena bi bila od (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ivana (2014-07-05)

Poštovani, Nakon porodjaja imala sam problem sa hiperlaktacijom i grudi su mi se uvećale za najmanje 3 veličine, da bi nakon prestanka laktacije njihova veličina bila manja nego pre trudnoće. Smatram da podizanjem ne bi mogle vratiti prvobitni izgled, tako da bi bilo neophodno uvećenje za jednu veličnu. Interesuje me okvirna cena intervencije i koliko nakon prestanka laktacije se može izvesti. Hvala unapred

Ana Life (2014-07-05)

Poštovana,

povećanje i podizanje grudi košta (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativana priprama: rtg pluća, kardiološki pregled, ekg, prsluče, kontrolna laboratorija, ležanje u bolnici od jedne noći. Posle šest meseci od prestanka laktacije, možete razmišljati o operaciji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Teodora (2014-06-25)

Mozete li da mi opisete detaljnije sta su to tacno Mentor proteze i koliko kosta povecavanje grudi sa njima?

Ana Life (2014-06-25)

Poštovana,

Mentor proteze su najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala koji je sa doživotnom garancijom. Tehnika dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu /nekih pet godina se radi/ omogućava prirodan izgled, u isto vreme nemetano snimanje /ultrazvuk, mamografija, rndge, skener, magnet/ kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije.

Cena operacije, ako se radi samo povećanje/kod malih dojki, koje ne vise/ je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, Laboratorija, RKG srca, Kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje od jednog dana, Ukolko se radi povećanje i podizanje, cena sa pripremm je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od obima operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana (2014-06-19)

Da li mozete da mi posaljete cenu povecavanja grudi i cenu povecavanja i podizanja grudi?

Ana Life (2014-06-19)

Poštovana,

cena povećavanja grudi ili augmentacija, košta (cena poslata na e-mail). Koristimo Mentorproteze. Cena operacije podizanja i povećanja /mastopeksija i augmentacija, sa ili bez reoblikovanja bradavica, košta od (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG srca, prsluče, bolničko ležanje od jedne noći i laboratorijska kontrola.  

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bosa (2014-06-18)

Postovani, interesuje me cene uvecanja grudi aquafiling metodom? Unapred, hvala.

Ana Life (2014-06-18)

Poštovana,
Mi kao bolnica radimo sve vrste operacija povećanja grudi: od povećanja sopestvenom mašću, aquafilingom ili sa Mentorovim protezama. Višegodišnje iskustvo, naučni radovi i iskustvo potvrđuju da je najbolje, može da se dobro isplanira, doživotno (Mentor daje doživotnu garanciju) povećanje ili augmentacija sa  Mentorovim  protezama, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato:  RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je od (cena poslata na e-mail)
Aquafiling traje oko 5 godina, može da se poveća za jedan broj a košta skoro kao i sa Mentor implanrim. U zavisnosti od količine Aqufilinga cena povećanja za  jedan broj /100 kubika u jednu dojku/ je (cena poslata na e-mail). Transplantacija sopstvenom mašću zahteva stavljanje duplo veče količine nego što predpostavljamo da će se revitalizovati, često, skoro uvek je potrebno raditi dve operacije, cena jedne operacije je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2014-06-14)

Interesuje me cena za povecanje grudi?

Ana Life (2014-06-14)

Postovana,
Za operaciju grudi koristimo Mentor proteze, koje su najbolje  na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom, na poleđini otpusne liste, dobijate nalepnicu sa čipom, serijskim brojem.
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko se radi Povećanje grudi cena  je (cena poslata na e-mail) , ako se radi povecanje i podizanje cena je od (cena poslata na e-mail) e
Mozete zakazati interveniju na brojeve telefona bolnice.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nela (2014-06-14)

Postovani, interesuje me povecanja grudi. (Cena operacije povećavanja grudi je različita o odnosu na više faktora. 1. Da li se radi samo povećanje grudi sa protezama.) hvala, Nela I.

Ana Life (2014-06-14)

Postovani,
Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) peracije

Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bosa (2014-06-06)

Interesuje me uvecanje grudi aquafilling metodom, za jedan broj , koja je cena i sta se desava sa rastvorom posle 5-8godina. Pozdrav I hvala unapred.

Ana Life (2014-06-06)

Poštovana,

cena uvećanja krudi aqufilingom za jedan broj je (cena poslata na e-mail). Materijal se razgradi posle 5 godina. Ukoliko smršate, može se desiti da grudi izgledaju manje zbog gubitka masnog tkiva. Mislim da je to skupa intervencija koja ne donosi neki poseban benefit za pacijentkinju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Snezana (2014-06-05)

Molim Vas da mi kazete koliko kosta tretman povecanja grudi aquafillingom, da li je taj gel bezbedan po organizam i da li stavlja kod nekoga ko ima bas male grudi, da li ima efekta?

Ana Life (2014-06-05)

Draga Snežana,

povećanje grudi s aqufilingom je za prihvatljivo za korekcije ili ko hoće zaista da poveća grudi samo za jedan broj. Cena je (cena poslata na e-mail), trajnost je 5godina. Ne postoji razlog da ne ugradite Mentor proteze, koje su sa doživotnom garancijom, najbolje. Nema nijedne naučne svetske studije, koja bi pokazala opasnost od proteza. Uostalom, ne bi ih stavljali pacijentkinjama kod kojih se zbog raka dojke, predhodno ukloni dojka.

Cena je (cena poslata na e-mail), sa prirodnim izgledom, preoperativnom pripremom i ležanjem.   

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2014-06-04)

Na levoj imam fibrom 11god. a na desnoj malu cistu,doktor mi rekao da nije nista alarmantno ali su preporucljive kontrole na svakih 6 meseci.Imam dva pitanja da li je moguce u toku operacije povecanja dojki odstraniti fibrom i cistu i da li je moguce u isto vreme uraditi povecanje dojki i rinoplastiku jer se ne bih dva puta izlagala anesteziji bespotrebno?Hvala na odgovoru unapred(cena je takodje dobro dosla)?

Ana Life (2014-06-04)

Postovana,

Operaciju fibroma radi hirurg onkolog, preporučujemo Vam da prvo uklonite fibrom, pa onda da radite plastičnu operaciju dojki. Rinoplastika je ozbiljna operacija kao i dojke i ne preporučeje se u jednom aktu.

Bolnica AnaLife

Jelena (2014-05-25)

postovani, interesuje me sta preporucujete nekome ko ima 23godine, da li je bolje ugradnja implanta ili povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom? da li mozete da mi posaljete cenu obe intervencije? srdacan pozdrav

Ana Life (2014-05-25)

Postovana Jelena,

Povećanje grudi Mentor protezama je (cena poslata na e-mail), sopstvenim masnim tkivom (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana (2014-05-22)

Dobar dan,zanima me koliko kosta operacija povecanja grudi,dual plane metodom. Pozdrav :)

Ana Life (2014-05-22)

Postovana Dragana,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
 Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tatjana (2014-05-18)

Htela bih da uvecam grudi kod vas i zanima me cena i ako moze detaljno obavestenje sta ona obuhvata...

Ana Life (2014-05-18)

Poštovana,
pošaljete nam dve slike, (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
 Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Adnan(Marina) (2014-05-17)

Postovani zanima me dali vrsite operaciju povecanje dojki kod transvestita jer od 8 godine se osjecam kao zensko.Kolika je cijena povecanje Dojki.Hvala.

Ana Life (2014-05-17)

Poštovani,

radimo operacije povećanja dojki sa Mentor protezama.Mentor proteze su sa doživotnom garancijo, na poleđini otpusne liste dobijate nalepnicu sa čipom i serijskim brojem.  Cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operaje. U cenu je uračunata kompletna priprema: RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, prsluče, ležanje u bolnici i kontrole.    

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2014-05-13)

Zanima me cena podizanja i povecanja grudi? Koliko vremenski treba da prodje posle poridjaja da bi operacija mogla da se radi. Ne dojim bebu od trece nedelje. Pozdrav

Ana Life (2014-05-13)

Postovana,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
Kontrole
 Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi koje se može raditi na dva načina, ukupna cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacija.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ivana (2014-05-09)

koja je cena povecanja grudi masnim tkivom?

Ana Life (2014-05-09)

Poštovana,

cena povećanja grudi masnim tkivom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Kristina (2014-05-07)

Postovani,interesuju me informacije sto se tice povecanja grudi aquafilingom (koliko povecanje je moguce,period oporavka,cena i da li ima nekih nezeljenih efekata? Hvala

Ana Life (2014-05-07)

Poštovana, izvinite na kašnjenju sa odgovorom.

Povećanje grudi sa aquafilingom je najviše za jedan broj, cena je (cena poslata na e-mail), nema neželjenih efekata, pošto se radi o prirodnom materijalu, koji se stavlja u lokalnoj anesteziji. Trajnost je oko 5-6 godina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Kristina (2014-05-07)

Postovani, molila vih Vas za informacije,sto se tice povecanja grudi hijaluronom (za koliko br.je moguce povecanje,vreme oporavlka,da li ima nekih nezeljenih posledica i cena? Unapred hvala!

Ana Life (2014-05-07)

Poštovana Kristina,

izvinite na kašnjenju sa odgovorom.

Ukoliko nije greška, grudi se ne povećavaju hijaluronom.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milica (2014-04-29)

Postovanje,zanima me cena povecanja grudi sa implantatima? Hvala unapred

Ana Life (2014-04-29)

Postovana Milice,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato:
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
Ukoliko se radi samo povećanje, odnosno augmentacija , cena je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se rade dve operacije u jednom aktu: Podizanje /mastopeksija/ i Povećanje /augmentacia/ ukupna cena bi bila (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Andjelina (2014-04-28)

Zanima me povecanje i podizanje grudi Mentorovim protezama.

Ana Life (2014-04-28)

Poštovana Andjelina,

Najbolje bi bilo, ukoliko ne možete da dođete na konsultaciju, da pošaljete fotografije na email bolnica@analife.rs

Ono što ja mogu da Vam kažem jeste:

Koristimo Mentor proteze, koje su sa doživotnom garancijom, najbolje i najskuplje na svetskom tržištu. Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) 

U cenu je uračunato RTG plućaKardiološki pregled, EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče. bolničko ležanje i kontrole. Cena samo za povećanje /augmentacija/ je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje /augmentacija i mastopeksija/ cena je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nevena (2014-04-25)

Postovani, zanima me povecanje grudi aquafillingom, koja je cena i koliki je period oporavka(modrice i cime je vec propraceno)? Pozdrav.

Ana Life (2014-04-25)

Poštovana Nevena,

Cena povećanja grudi za jedan broj je (cena poslata na e-mail). Vreme oporavka je vrlo kratko.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

gordana (2014-04-23)

imam 35 godina i male cvrste grudi koje su kruskastog oblika. Volela bih da sopstvenim tkivom popunim gornji deo i dobijem jabucasti izgled a da mi se pritom velicina ne poveca drasticno. zanima me da kako izgleda procedura i da li mogu da upotrebim visak sa butina i time dobijem tanje noge a zaobljenije grudi i koja je cena i postoperativni proces,kao i da li ostaju oziljci?

Ana Life (2014-04-23)

Poštovana Gordana,

U pitanju su dve operacije. Detaljan odgovor samo na konsultativnom pregledu, koji je besplatan, a zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica
Bolnica AnaLife

Azra (2014-04-23)

Postovani, zanima me kolika je cena povecanja grudi aquafilingom za jedan broj. Takodjer, koliko je zahtevna procedura i koliko vremena zahteva oporavak?

Ana Life (2014-04-23)

Poštovana Azra,

Cena povećanja grudi aqufilingom je (cena poslata na e-mail) za jedan broj. Rezultati traju oko pet gidina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2014-04-21)

Poštovani, potrebna mi je informacija o ceni za povećavanje grudi putem transplatacije sopstvene masti i od čega cena zavisi. Zanima me nešto osnivno što bi trebalo znati o tom zahvati kao npr. da li je potrebno više zahvata? Da li je delotvorna? Koliko je prosečno vremena potrebno za rast grudi za dva broja? Srdačan pozdrav i unapred hvala na informacijama.

Ana Life (2014-04-21)

Poštovana Marija,

Operacija transplantacije masti za uvećanje grudi je u najmanju ruku sa ograničenim faktorima.

1. Da bi ste povećali dojke za jedan broj/100kubika u jednu/ potrebno je da stavite 150kubika. Zbog toga što se masno tkivo u procesu revitalizacije, gubi do 40-50%.
2. To je mala količina uvećanja dojki, sa kojom nisam sigurna da ćete biti zadovoljni
3. Najčešće su potrebne dve operacije
Cena za jednu operaciju je (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sofija (2014-04-16)

Koja je cena za povecavanje grudi masnim tkivom? hvala

Ana Life (2014-04-16)

Postovana Sofija,

Povećanje grudi za jedan broj masnim tkivom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Sladjana (2014-04-11)

Postovani, koja je cena/metoda povecanja grudi i koji je rok trajanja bez dodatnih intervencija. Pozdrav

Ana Life (2014-04-11)

Poštovana Slađana,

Povećanje grudi može biti kao augmentacija ili povećanje i košta (cena poslata na e-mail). Radimo ih sa Mentor protezama koje imaju doživotn garanciju ikoje su najbolje na vetskom tržištu. Stavjaju se ispod mišića ili u kombinaciji ispod fascije i ispod mišića/Dual plane/  Ukoliko grudi moraju da se podiži i povećavaju cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata preoperativna priprema/RTG pluća. Kardiološki pregled, Ekg prsluče, ležanje i kontrole.

Ukolik ne možete da dođete na preged koji je besplatan pošaljite slike na email bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana (2014-04-03)

Postovani, mozete li mi reci punu cenu povecanja grudi i da li koristite saline implante ili silikonske ?

Ana Life (2014-04-03)

Poštovana Jovana,

Cena povećanja grudi je (cena poslata na e-mail), ako se radi povećanje i podizanje onda je puna cena (cena poslata na e-mail), U cenu je uračunata preoperativna priprema/ RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, specijalno prsluče i bolničko ležanje od jednog dana i noći-  Koristimo Mentor proteze koje su najbolje n svetskom tržištu, imaju doživotnu garanciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2014-03-30)

Interesuje me cena povecanja i cema podizanja grudi? Hvala unapred!

Ana Life (2014-03-30)

Poštovana Marija,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste

Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)
 

U cenu je uračunato:
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

lilijana (2014-03-29)

Koja je cena za povecavanje grudi masnim tkivom za jedan broj samo da budu vece? hvala

Ana Life (2014-03-29)

Poštovana Ljiljana,

Cena operacije je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Maja (2014-03-24)

Poštovani, Interesuje me cena povećanja grudi aquafilingom za jedan br. Takođe me interesuje detaljna procedura i da li je moguće istovremeno uraditi i uvećanje usana takođe aqua filing om? Koliko traje procedura? Hvala

Ana Life (2014-03-24)

Poštovana Majo,

Da bi ste uvećali grudi samo za jedan broj /100cc/cena ne (cena poslata na e-mail). To nije nikakvo značajno povečanje. Traje 5-6 godina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nevena (2014-03-22)

DOBAR dan interesuje me koliko kosta povecanje grudi?hvala

Ana Life (2014-03-22)

Poštovana Nevena,

Povećanje grudi sa Mentor protezama . uključujući kompletnu pripremo od RTG pluća, kardiološki pregled, EKG, prsluče i ležanje, košta (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećanje i podizanje je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jelena (2014-03-21)

Postovani, Zelela bih da povecam grudi, posto su mi posle dva porodjaja swkroz izgubile i velicinu i oblik. Interesuje me cena sve ukupnih troskova?

Ana Life (2014-03-21)

Poštovana Jelena,
Kod nas možete uraditi operaciju povećanja i podizanja grudi ili augmentacija sa mastopeksijom. Mentorove proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole 
Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).
Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Edita (2014-03-16)

Postovani, Molim vas da mi posaljete cenu za povecanje grudi,koje bi imale sto normalniji izgled (sa prirodnim "padom",ako mogu da budem malo odredjenija).Isto me zanima cena podizanja zadnjice,kao i da li radite korekciju (suzavanje) gleznjeva,bilo liposukcijom ili klasicnom operacijom.I naravno,cena i toga. S postovanjem,Edita. P.S. Imam 50 godina,ako je to nesto bitno za intervencije.

Ana Life (2014-03-16)

Poštovana Edita,

Vaše godine, koje su uzgred budi rečeno, najlepše godine, nisu bitne za same operacije, gde god da ih radite. Bitno je samo da sva preoperativna priprema koju mi radimo kod svojih pacijenata, od laboratorije, RTG pluća, EKG i Kardiološkog pregleda, zaključno sa kliničkim pregledom anesteziloga, budu u savršenom redu. Ukoliko postoje neke bolesti da sve bude kontrolisano. Operacija povećanja grudi, koju radi Dr Veliša Arsić, je takva da upravo obezbeđuje maksimalno prirodan izgled "suze", kako ne bi izgledale veštačke na telu.

To je najnovija operativna tehnika Dual plane, gde se proteza stavlja delimčno ispod mišič, delimično ispod fascije, daleko u dubini od žlezde, Mišić pritiska implan, i daje mu taj izgled suze. Ako se ne podižu, već samo povećavaju, cena operacije je (cena poslata na mail). Ako je u pitanju povećanje i podizanje/augmentacija i mastopeksija/ onda je ukupna cena (cena poslata na mail).

U cenu je uračunata kompletna priprema, prsluče, ležanje i kontrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

zlata (2014-03-12)

koliko košta podizanje i uvećanje obe dojke sa br.75 na 85 izgledaju kao vreće pasulja imam troje dece 27 god

Ana Life (2014-03-12)

Poštovana Zlato,

Dr Arsić plasira Mentorove proteze ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato:  RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)  Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

MilenaNiš (2014-03-01)

Postovani,interesuje me operacija(uvecanje kroz bradavice) koja je cena i da li cena zavisi od velicine silikona.I zanimaju me moguci rizici.Potrebna mi je i moguca konsultacija oko velicine,Hvala najlepse.

Ana Life (2014-03-01)

Poštovana Milena,

Pošaljite nam slike na email; bolnica@analife.rs, Dr Veliša Arsić će detaljno odgovoriti na Vaša pitanja.

U bolnici Analife,  Mentorove proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole.

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) .
Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milena (2014-03-01)

Interesuje me cena povecanja grudi?

Ana Life (2014-03-01)

Poštovana Milena,

Dr Arsić Veliša, naš plastićni hirurg, Mentorove proteze  plasira  ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole.

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mia (2014-02-27)

Koja je cena za povecanje grudi? I sta je po vama najbolje?

Ana Life (2014-02-27)

Poštovana Mia,

Mi kao bolnica radimo sve vrste operacija povećanja grudi: od povećanja sopestvenom mašću, aquafilingom ili sa Mentorovim protezama. Višegodišnje iskustvo, naučni radovi i iskustvo potvrđuju da je najbolje, može da se dobro isplanira, doživotno (Mentor daje doživotnu garanciju) povećanje ili augmentacija sa  Mentorovim  protezama, koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail). 

Aquafiling traje nekoliko godina, može da se poveća za jedan broj a košta kao i sa Mentor implanrima ((cena poslata na e-mail)). Transplantacija sopstvenom mašću zahteva stavljanje duplo veče količine nego što predpostavljamo da će se revitalizovati, često, skoro uvek je potrebno raditi dve operacije, cena jedne operacije je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Barba (2014-02-23)

Postovanje, mene zanima koja je cena povecanja grudi sopstvenim mastima i smanjivanja bradavica, i samo smanjivanja bradavice? hvala

Ana Life (2014-02-23)

Poštovana,

Cena operacije povećanja grudi je od (cena poslata na e-mail) e. Smanjivanje bradavica je u okviru operacija pa nema svoju posebnu cenu. Pošaljite nam slike na email bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Jelena (2014-02-22)

Postovani, zanima me cena povecanja aquafilingom? Ja vec imam mentorove implatate 425 cc ali bih zelela da grudi budu jos malo vece. Da li je to izvodljivo? Hvala na odgovoru.

Ana Life (2014-02-22)

Poštovana Jelena,

Cena povečanja grudi za jedan broj (100cc) u jednu dojku je (cena poslata na e-mail) Traje 5-7 godina.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Biljana (2014-02-10)

Postovani, zanima me cena i protokol povecanja grudi?????? Pozdrav!

Ana Life (2014-02-10)

Poštovana Biljana,
Ukoliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.
Što se tiče osnovnih informacija:
1.Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
2. U cenu je uračunato: RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje.
Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail) , ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail).
S poštovanjem
Dr Ana

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Sema (2014-02-07)

Postovani, Interesuje me da li radite povecanje grudi masnim tkivom i kolika je cena postupka?

Ana Life (2014-02-07)

Poštovana Sema,

Radimo povećanje grudi masnim tkivom. Morate doći na pregled, cena zavisi od obima intervencije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

ninaa (2014-02-05)

Postovani,mene zanima dali je ikako moguce da se dodje na konsultativni pregled i da se isti dan radi i operacija?

Ana Life (2014-02-05)

Poštovana Nina,

Pre nego zakažete konsultativni pregled (011 319 6808) moguća operacija treba da se najavi, u međuvremenu da uradite laboratorijske analize koje bi Vam napisali da uradite.Posle analiza, u zakazani dan Vašeg dolaska u bolnicu Analife, prvo bi ste uradili pregled, onda <RTG pregled, Kardiološki I EKG I operacija. Sutradan je odlazak kući.

Najbolje je dislike pošaljete na imail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Zeljana (2014-02-03)

Postovani, zanima me cena i protokol povecanja grudi, Pozdrav!

Ana Life (2014-02-03)

Poštovana Zeljana,

Mi za operaciju povećanja grudi koristimo Mentorove proteze koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato:ntrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole.

Ukoliko se radi  samo povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi  povećanje (augmentacija) i podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

milenas (2014-01-25)

Postovani, nakon porodjaja i dojenja, grudi mi ni malo ne lice na one od pre. Razlika u dojkama je i u velicini, i visini na kojoj stoje. Razmisljala sam o povecanju grudi i podizanju, ukoliko je potrebno. Interesuje me, pored cene, koliko dugo zahvat traje, koliko dana je potrebno izdvojiti za bolnicko lezanje, i za koliko brzo bih mogla da se vratim svakodnevnim aktivnostima, i poslu, sto mi je najvaznije. Hvala najlepse

Ana Life (2014-01-25)

Poštovana,

Kod nas  možete uraditi operaciju povećanja i podizanja grudi ili augmentacija sa mastopeksijom. Mentorove proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail). Što se tiče bolovonja, preporučujemo dve nedelje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Ana (2014-01-21)

Postovanje,interesuje me koliko vremena je potrebno da prodje od prestanka dojenja bebe da bih uvecala grudi.Da li je potrebno raditi korekciju posle odredjenog vremena.Takodje me interesuje cena.Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2014-01-21)

Poštovana Ana,

Operacija grudi se preporučuje kada prestanete da dojite bebu. Cena operacije povećanja grudi je (cena poslata na e-mail), ako se radi povećanje i podizanje onda je operacija (cena poslata na e-mail), U cenu je uračunata kompletna priprema, bolnički dan, prsluče i kontrole.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Una (2014-01-15)

Poštovani, interesuje me cena povećanja grudi,sa podizanjem i da li je istina, da ako je koža grudi osetljiva, može doći do pucanja šavova? Hvala

Ana Life (2014-01-15)

 Postovana Una,

Operacija uvecanje i podizanje grudi( augmentaciona mastopeksija) je složena  operacija, gde se najpre ubace implanti, mi koristimo isključivo Mentor. Tehnika ubacivanja je ispod mišića ili ispod fascije ili kombinovano.Rezovi,a i kasniji, nežan i skoro nevidkljiv oziljak je oko areole (bradavice), a ukoliko je stepen ptoze veći (viseće grudi), neophodan je i vertikalni rez.

Sto se tice kože na grudima, nije  nista osetljivija, nego na drugim delovima tela. Uz stručan i precizan rad i dobar plan operacije, ali i ponašanje pacijenta dok rezovi potpuno zarastu, ne dolazi do dehiscencije, odnosno pucnja savova.
Cena operacije je (cena poslata na e-mail) EUR. U cenu je uračunata preoperativna priprema RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, Internistički pregled, prsluče i bolničko ležanje, kontrole koliko je potrebno

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Tijana (2014-01-05)

Interesuje me cena,uvecanja grudi,i posle koliko vremena je neophodno menjati implatate?

Ana Life (2014-01-05)

Poštovana Tijana,

U Opštoj bolnici Analife, možete uraditi operaciju povećanja i podizanja grudi ili na latinskom (augmentacija sa mastopeksijom). Operacija se izvodi tako da se Mentorove proteze plasiraju ispod mišića ili ispod fascije. Najsavremeniji pristup Dual plane, kada se proteze stavljaju delimično ispod mišiča, delimično ispod fascije je takav da obezbeđuje potpuno prirodan izgled grudi i već nekoliko godina je najizvođenija hiruška tehnika kada je povećanje grudi u pitanju.

Za izvođenje ove operativne tehnike, potrebno je veliko znanje plastičnog hirurga, jer ovde se ne radi obično stavljanje proteze ispod žlezde, što je inače napušten metod, kako u ozbiljnim klinikama sveta, tako i u Analife bolnici. Stavljanje implanta ispod fascija i mišića,  obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: 1.RTG pluća 2.Kardiološki pregled 3. EKG pregled 4. Klinički pregled 5.Specijalno prsluče 6. Bolničko ležanje i kontrole. Mentorove proteze su sa doživotnom garancijom. Nije ih potrebno menjati jedino ukoliko vremenom ne poželite veće ili manje grudi.

Cena povećanje grudi je (cena poslata na e-mail) eura Ukoliko se radi povećanje (augmentacija) i podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tijana (2013-12-24)

Poštovani, interesuje me kompletna cena operacije povećanja grudi na normalnu velicinu, bez podizanja grudi... I za koliko se otprilike vraca potpun osecaj na dodir??? Hvala unapred

Ana Life (2013-12-24)

Poštovana Tijana,

U našoj bolnici Analife, možete uraditi operaciju povećanja grudi,koja se još zove augmentacija. Ona se radi kada su male grudi i kada nema potrebe da se grudi  podižu.

Koristimo  Mentorove proteze, koje su najbolje na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom. Mentor proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole.

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)  Osećaj na dodir ne gubite uopšte.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milica (2013-12-20)

Postovani, zanima me da li maloletna osoba moze da se podvrgne operaciji? I koliko bi kostalo samo povecavanje grudi? Hvala unapred.

Ana Life (2013-12-20)

Poštovana,

Operacija grudi se preporučuje kada se završi sa rastom. U svakom slučaju, pregled je besplatan, Vi bi ste došli sa jednim roditeljem.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

kca (2013-12-20)

Poštovani, Interesuje me koliko košta povećanje grudi ( trenutni obim mi je 80cm, a voljela bi da je 90- 95cm)

Ana Life (2013-12-20)

Poštovana,

U bolnici Analife možete uraditi  dve vrste operacija:

1. povećanje ili augmentacija grudi koja košta (cena poslata na e-mail) . Koristimo Mentorove proteze koje se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole.

2. povećanje i podizanje grudi (augmentacija i mastopeksija) to su dve operacije u jednom aktu i košta (cena poslata na e-mail) , naravno i ovde je sve od preoperativne pripreme uračunato u cenu.

Pošaljite nam slike na bolnica@analife.rs, kakobi ste u direktnoj prepisci sa Dr Arsićem, našim plastičnim hirurgom dobili dodatne odgovore.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

NAPOMENA: Cilj foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.
Zahvalni smo za svaku Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće.

JOVANA (2013-12-18)

Kolika je cena povecanja grudi sa svim troskovima? Mogu li sliku da posaljem?

Ana Life (2013-12-18)

Poštovana,

U našoj bolnici Analife rade se najsavremenije operacije grudi, bilo da je samo  augmentacija ili povećanje ili dve operacije u jednom aktu: augmentacija  sa mastopeksijom, ili povećanje sa podizanjem grudi. Koristimo Mentor proteze, koje  se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole  Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je 2200eura Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail) .

Ukoliko ne možete da dođete na konsultativni pregled koji se zakazuje na tel 011 319 68 08, pošaljite nam slike (anfas i profil) na bolnica@analife.rs, kako bi ste u direktnoj prepisci sa Dr Arsićem, našim plastičnim hirurgom, dobili detaljniji odgovor.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Ana (2013-12-18)

Dobar dan. Interesuje me koliko kosta podizanje grudi,njihovo povecavanje implantima,smanjivanje bradavica i ceo postupak oko labaratorije? Takodje me interesuje da li grudi mogu da se otplate na rate i ako mogu kako to funkcionise?

Ana Life (2013-12-18)

Poštovana Ana,

U našoj bolnici Analife možete  uraditi operaciju povećanja i podizanja grudi (augmentacija sa mastopeksijom) U okviru te operacije povećavaju se grudi sa Mentor protezama, podižu se dojke i rekonstruišu bradavice. Mentorove proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled, Internistički pregled, Prsluče, bolničko ležanje od jedan dan i noć i kontrole. Cena augmentacije sa mastopeksijom je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko imate Intesa rivolving možete platiti u šest rata bez kamate. Najbolje je da dođete na pregled 011 319 68 08, ili da pošaljete slike (anfas i profil), na bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Andjela (2013-12-15)

da li mozete da mi posaljete cenu operacije?

Ana Life (2013-12-15)

Poštovana Anđela,

Ukoliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:

1. Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato:Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje.

Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail) , ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Teodora (2013-12-13)

Postovanji, zanima me da li moze samo jedna dojka da se radi, a ne obe posto je meni jedna manja od druge pa bih samo u ovu manje velicine stavila implant? koja je cena tog poduhvata?

Ana Life (2013-12-13)

Poštovana Teodora,

Da bi ste dobili odgovor na Vaša pitanja, neophodno je da dođete nakonsultativni pregled ili da pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

sanja (2013-12-02)

Postovanje, dojila sam bebu 22 mes pa me zanima koliko treba ds prodje vremenski period da bi se izvrsila operacija grudi, trajnih Mentor silikona, i da li cu sa njima moci da dojim drugo dete??? Naravno, zanima me cena za 350-400 ??? I koliko je uvecanje usana???? Hvala unapred i veliki pozdrav !!!!!

Ana Life (2013-12-02)

Draga Sanja,

Operacija se radi kada grudi potpuno omekšaju. Radimo sa Mentor protezama I košta (cena poslata na e-mail) ako je samo povećanje, ukoliko se radi povećanje I podizanje onda je (cena poslata na e-mail).

U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema, sa prslučiućem, ležanjem I kontrolama Radimo isključivo sa Mentor protezama sa doživotnom garancijom Uvećane usana zavisi od količine hijalurona jedan kubik je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

sanja (2013-11-30)

Postovanje, dojila sam bebu 22 mes pa me zanima koliko treba ds prodje vremenski period da bi se izvrsila operacija grudi, trajnih Mentor silikona, i da li cu sa njima moci da dojim drugo dete??? Naravno, zanima me cena za 350-400 ??? I koliko je uvecanje usana???? Hvala unapred i veliki pozdrav !!!!!

Ana Life (2013-11-30)

Poštovana,

Kada se završi period dojenja, možete uraditi operaciju povećanja i podizanja grudi ili augmentacija sa mastopeksijom. Mentorove proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Pristup dual plane  (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2013-11-30)

Dobar dan, zanimalo bi me kolika je cena za povecavanja grudi i sta je sve u tome ukljuceno? Hvala

Ana Life (2013-11-30)

Draga Ana,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste: Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom).

Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled  Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje i kontrole 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).
Ukoliko se radi  Povećanje (augmentacija) i Podizanje (mastopeksija) grudi u jednom aktu ukupna cena sve sa pripremom je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maja (2013-11-28)

Interesuje me cena povecanja grudi i da li su svi ostali troskovi uracunati u cenu? Koliko oporavak traje posle operacije? Hvala na odgovorima.

Ana Life (2013-11-28)

Poštovana Majo,

Ukoliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:

1.Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje.

Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail).

Oporavak je rlo brz, posle nekoliko dana možete da radite, samo se fizička aktivnost ne preporučuje nekih mesec dva.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2013-11-26)

Interesuje me cena podizanja i povećanja grudi. Hvala unapred.

Ana Life (2013-11-26)

Poštovana Aleksandra,

Ukoliko nieste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:

1. Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato:Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje. Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem
Dr Ana Miholjčić

Bolnica AnaLife

Marina (2013-11-15)

Pre skoro 2 godine sam uradila silikone u grudima,ali sam nezadovoljna velicinom i polozajem kako stoje.Htela bih da izvadim ove i ugradim nove.Interesuje me da li stavljate 850 kubika silikona u grudi i koliko bi me kostala ova operacija?Hvala

Ana Life (2013-11-15)

Poštovana Marina,

Stavljamo sve veličine koje proizvodi Mentor, i ako Vaša konstitucija dozvoljava.

Bez obzira šta Vi želite, ukoliko Vaša konstitucija ne dozvoljava stavljanje ekstremnih veličina koje bi mogle da Vam ugroze zdravlje, Dr Arsić neće raditi operaciju.

Ekstremne veličine su od (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tamara (2013-11-14)

Koja je cena povecavanja grudi?

Ana Life (2013-11-14)

Poštovana Tamara,

Operacija povećavanja grudi ili augmentacija može biti samo povećanje grudi iona košta (cena poslata na e-mail),  ili dve operacije povećavanje i podizanje (augmentacija i mastopeksija) koje zajedno koštaju (cena poslata na e-mail).

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike(anfas i profil) na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:
1. Mi koristimo Mentor proteze (koje su najbolje na svetskom tržištu, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato:Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje ako je potrebno.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2013-11-13)

Interesuje me cena operacije povećanja grudi i da li postoji samo jedan oblik ili se oblik bira (ako ih ima više).

Ana Life (2013-11-13)

Poštovana Jelena,

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na pregled, pošaljite slike(anfas i profil) na imail bolnica@analife.rs.

Što se tiče osnovnih informacija:

1.Mi koristimo Mentor proteze (koje su najbolje na svetskom tržištu, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

2. U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolničko ležanje. Cena povećanja ili augmentacija grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se rade dve operacije augmentacija i mastopeksija (povečanje i podizanje) u jednom aktu cena je (cena poslata na e-mail).

Svi oblici koji postoje se mogu ugraditi i veličine, samo ukoliko je u pitanju ekstremne veličine nešto je veća cena.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tanja (2013-11-07)

Zanima me cena povecanja grudi, sa bolnickim troskovima.

Ana Life (2013-11-07)

Postovana Tanja,

Najbolje bi bilo da zakazete konsultativni pregled na tel 011 319 68 08, ili da nam posaljete slike na imail dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste

Koristimo Mentor proteze  koje su najbolje na svetskom trzištu I sa dozivotnom garancijom, sto Vam garantuje da ne morate menjati proteze,
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda RTG mamografija i ultrazvuk)
 

U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem
Dr Ana

 

Dubravka (2013-11-07)

Mozete li dam i posaljete cenu povecanja grudi sa Mentor protezama, metodom ispod misica, na moj mejl. Hvala unapred!

Ana Life (2013-11-07)

Draga Dubravka,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
 Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem
Dr Ana

Jovana (2013-11-05)

Postovani,zanima me cena povecavanja grudi?Hvala unapred

Ana Life (2013-11-05)

Poštovana Jovana,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste.

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)  Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća  Kardiološki pregled  EKG pregled  Klinički pregled  Specijalno prsluče i Bolničko ležanje.

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Venera (2013-11-02)

Poštovani, bolujem od hipertireoze, na terapiji sam (dozivotnoj) i interesuje me da li bi mi to predstavljalo problem kada bih se odlucila za povecanje grudi?

Ana Life (2013-11-02)

Poštovana,

Precizan odgovor možemo Vam dati posle pregleda našeg anesteziologa.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Maja (2013-10-25)

Zamolila bih vas da mi posaljete cenu poveceanja grudi.Hvala unapred.

Ana Life (2013-10-25)

Draga Majo,

Ono što ja mogu da Vam kažem jeste:

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)

Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:

Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jelena (2013-10-23)

Postovani, interesuje me cena povecavanja grudi, bez podizanja? Hvala unapred

Ana Life (2013-10-23)

Postovana Jelena,

Ono što  mogu da Vam kažem jeste

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)

Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć, sutradan je otpust)
Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ljiljana (2013-10-22)

Molila bih najlepše da mi pošaljete cenu intervencije povećanja grudi sa uračunatim bolničkim danom, tj.objašnjenjem šta ulazi u cenu. Veliko hvala.

Ana Life (2013-10-22)

Draga Ljiljana,

Ono što  mogu da Vam kažem jeste:

Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)

Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:

Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć, sutradan je otpust)
Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vesna (2013-10-21)

Postovani, Interesuje me cena operacije povecavanja grudi? Unapred zahvalna! Pozdrav

Ana Life (2013-10-21)

Draga Vesna,
Ono što  mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem
Dr Ana

Bolnica AnaLife
 

Nadja (2013-10-17)

Uz duzno postovanje,naravno da sam se obratila operatoru,kao I upravnici klinike....odgovor je bio ,,sve ce se srediti unutar godinu I po...mali problem sa inervacijom".Taj "mali" problem meni remeti normalne zivotne aktivnosti,kao I sexualnost.Imam grudi,a kao da ih nemam...hvala puno sto ste saslusali.

Ana Life (2013-10-17)

Poštovana Nađa,

Pored najbolje volje, mi Vam ne možemo pomoći. Nadajmo se da će se inarvacija uspostaviti.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marina86 (2013-10-16)

Dobar dan... Interesuje me cena uvecanja grudi i takodje koje implante ugradjujete, okrugle ili anatomske? Pozdrav

Ana Life (2013-10-16)

Poštovana,

Koristimo najbolje proteze na svetskom tržištu Mentor, sa doživotnom garancijom, okrugle, anatomske sa visokim profilom,

Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:

- Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
- RTG pluća
- Kardiološki pregled
- EKG pregled
- Klinički pregled
- Specijalno prssluče i ležanje u bolnici

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem, Dr Ana

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nadja (2013-10-12)

Pre16 meseci su mi ugradjeni mentor implantati,325 ml.Do danas mi se nije vratio normalan osecaj u bradavice.Prisutna je utrnulost I blag,ali neprijatan bol.Koza na spoljasnjoj strani dojki je uvek hladnija u odnosu na druge delove tela.U cemu moze da bude problem?S postovanjem,Nadja.

Ana Life (2013-10-12)

Poštovana Nadja,

Odgovor  Vam može  dati jedino hirurg koji je uradio operaciju, da li to ima veze sa samom operacijom.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2013-10-07)

Postovani, Interesuje me cena operacije povecavanja grudi? Unapred zahvalna! Pozdrav

Ana Life (2013-10-07)

Poštovana Sanja,

Cena operacije povećanja grudi ili augmentacija sa Mentor protezama koje su najbolje na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom je (cena poslata na e-mail), uključujući preoperativnu pripremu (laboratorija, RTG pluća, EKG i Kardiološki pregled, prsluče, ležanje i kontrole).

Ukoliko se radi povećanje i podizanje grudi onda je cena (cena poslata na e-mail). Zakazivanje na tel 011 319 68 08

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Martina (2013-10-07)

Postovanje, htela bi ako je moguce da dobijem odgovor !,zanima me samo cena povecanje grudi ?, inace vec imam Mentor 395cc, zelela bi sada ih povecem na 550 cc, uradjene su 2008 god . Hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2013-10-07)

Draga Martina,

Cena povećanja grudisa Mentor protezama je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje ipodizanje ondaje cena (cena poslata na e-mail), uključujući kompletnu pripremu, od laboratorije, RTG pluća, EKG i Kardiološki pregled, Prsluče i bolnički dan i noć sa kontrolama.

Tel za zakazivanje je 011 319 68 08

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

beba (2013-10-02)

postovanje, interesuje me okvirno cena za povecanje grudi sa podizanjem hvala

Ana Life (2013-10-02)

Poštovana Bebo,

Operacija grudi sa Mentor protezama košta (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje onda je (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunata kompletna priprema od laboratorije sa faktorima koagulacije, preko RTG pluća, EKG i Kardiološkog pregleda, specijalno prsluče , bolnički dan i kontrole.

Konsultacija se zakazuje na tel 011 319 68 08 ili pošaljite slike anfas i profil na imail bolnica@analife.rs .

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

nina (2013-10-02)

Koliko kosta uvecanje grudi sa mentor anatomskim protezama,sta je u toj ceni i koji su dodatni troskovi. Unapred hvala

Ana Life (2013-10-02)

Poštovana Nina,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo.

Ono što ja mogu da Vam kažem jeste da Koristimo Mentor proteze, koje obezbeđuju potpuno prirodan izgle, pogledajte naše slike, Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prsluče Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust) Kontrole.

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

beba (2013-09-29)

postovanje, interesuje me cena podizanja i uvecavanja grudi,ispod misica.Jasno mi je da je to okvirna cena...i da nemozete sa tacnoscu reci pre pregleda,ali meni i okvirna cena znaci mnogo.I da li postoji mogucnost odlozenog placanja. srdacan pozdrav

Ana Life (2013-09-29)

Postovani,

Cena podizanja i povećanja grudi je (cena poslata na e-mail). Možete platiti na šest rata ukoliko imate Intesin faktoring, čekovima ili preko računa.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Milica (2013-09-12)

Postovani, da li mi mozete reci koja je cena uvecavanja grudi? Hvala

Ana Life (2013-09-12)

Poštovana Milice,

U bolnici Analife, operacija povećanja grudi ili augmentacija se radi sa Mentor protezama. Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije. Ispod žlezde je napušten metod. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema koja podrazumeva: krvna slika sa biohemijom, faktorima koagulacije, RTG pluća, EKG  i Kardiološkim pregledom, Kliničkim pregledom anesteziologa, specijalno prsluče, bolnički dan i sve kontrole. Cena operacije  povećanja grudi je (cena poslata na e-mail).

Ukoliko se radi povećanje grudi i operacija podizanja grudi onda je cena (cena poslata na e-mail). Pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs anfas i profil.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Mmarija (2013-09-03)

Bok. i mene zanima kakva je cijena povećanja grudi..

Ana Life (2013-09-03)

Poštovana Marija,

Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama, (najbolje proteze, sa doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk).

U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća Kardiološki pregled EKG pregled Klinički pregled Specijalno prslučeBolnički dan, sutradan je otpust i kontrole.

Ukupna cena povećanja grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje košta (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Maja (2013-08-28)

Dobar dan,intresuje me cena povećanja grudi Mentor protezama, trećeg stepena gustine,sa lab.analizama,inače imam realno vrlo male grudi,i 49 kg,172cm,34 godine,bavim se sportom i nisam rađala.Zanima me i koji je najbolji način plasiranja proteze.Unapred zahvalna,pozdrav!!!

Ana Life (2013-08-28)

Postovana Majo,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo.

Ono što ja mogu da Vam kažem jeste:
- Koristimo Mentor proteze ( najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
- Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)

U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
- RTG pluća
- Kardiološki pregled
- EKG pregled
- Klinički pregled
- Specijalno prsluče
- Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
- Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-08-26)

Postovani, zanima me cena povecanja grudi, Mentor protezama, metodom ispod misica.

Ana Life (2013-08-26)

Postovana Marija,

Mi u bolnici Analife, iskljucivo koristimo Mentor proteze, koje su najbolje, sa dozivotnom garancijom na izveštaju dobijate čip sa velicinom i serijskim brojem. Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk).

Ukljuceno je u cenu Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG plućaKardiološki pregled EKG pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust Cena ugmentacije ili  povećanja grudi  je (cena poslata na e-mail), cena povecanja i podizanja ili mastopeksija sa augmentacijom je (cena poslata na e-mail).

Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08 ili posaljite dve slike, anfas i profil na imail bolnica@analife.rs

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-08-26)

Postovani, zanima me cena povecanja grudi, Mentor protezama, metodom ispod misica.

Ana Life (2013-08-26)

Postovana Marija,

Cena operacije povecanja grudi sa Mentor protezama, koje su najbolje sa dozivotnom garancijom, kosta (cena poslata na e-mail), ukolikose radi povecanje i podizanje grudi sa Mentor protezama, cena te dve operacije ukupno kostaju (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata kompletna priprema od laboratorije RTG pluca, EKG srca, Kardioloskog pregleda, specijalno rsluce, bolnicki dan i kontrole.

Ukoliko niste u mogucnosti da dodjete na konsultativni pregled (011 319 6808) posaljite slike, anfas i profil na imail bolnica@analife.rs,

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Taca (2013-08-25)

Postovani,zanima me koji su rizici posle ugradnje silikona,da li mogu izazvati neke bolesti,kancer...Imam veliku zelju da ih ugradim i jedino me ta sumnja koči

Ana Life (2013-08-25)

Postovana Taco,

Sve studije koje su radjene nisu nasle da je broj obolelih od raka dojke veci kod zena koje su ugradile silikone. Naprotiv, utvrdjeno je da one zene koje su ugradile implante česce se kontrolisu, pa svaka proprema koja se uoci na vreme moze da se uspesno leci. Nacin na koji Dr Arsic stavlja silikone (ispod misica i ispod fascije) omogucava pregelde svih vrsta od mmografije, preko skenera do RTG pluca.

Taj nacin nikako ne ometa niti maskira eventualnu promenu.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

milica (2013-08-21)

Interesujeme cena povecavanja grudi,nakon porodjaja su mi dosta drugacije..... Hvala

Ana Life (2013-08-21)

Postovana Milice,

Cena povecanja grudi sa Mentor protezama je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povecanje i podizanje grudi cena je (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata laboratorijska priprema, RTG pluca, EKG  i Kardioloski pregled, klinicki pregled , specijalno prsluce, Mentor proteze kojie su sa dozivotnom garancijom.

Ukoliko niste u mogucnosti da dodjete na besplatan pregled (011 319 68 08) posaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs, anfas i profil.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Milica (2013-08-10)

Postovani, Zanima me cena povecanje grudi, metodom ispod misica? Hvala unapred

Ana Life (2013-08-10)

Postovana Milice,

Cena povecanja (augmenataciaj) grudi sa Mentor protezama, ukljucujuci kompletnu pripremu (laboratorijskae analize, RTG pluca, EKG i Kardioloski pregled, prsluce i kontrole, kosta (cena poslata na e-mail), ukoliko je potrebno uraditi povecanje grudi  podizanje grudi, onda te dve operacije uradjene u jednom aktu kostiju (cena poslata na e-mail).

Ukoliko niste u mogucnosti da dodjete na pregled, posaljite slike na imail bolnica@analife.rs. Pregledi se zakazuju na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jelena (2013-08-05)

Postovani htela bih kod vas da uradim uvecanje grudi implantantima velicine 400cc zatim liposukciju nogu sa zatezanjem koze samo nogu. Cula sam da ste najbolja klinika u Beogradu i zelela bih kod vas da uradim sve. Zanima me cena i da li bi ste mogli sve od jednom da uradite ili bi moralo posebno da se radi. unapred hvala

Ana Life (2013-08-05)

Postovana Jelena,

Hvala na afirmativnim recima.

Mi radimo povecanje grudi ili augmentaciju sa Mentor protezama. To su najbolje proteze na svetskom trzistu , sa dozivotnom garancijom. Dr Arsić proteze plasira ispod misića ili ispod fascije (ispod źlezde je napusten metod). Veličinu diktira Vaša konstitucija i Vasa zelja. U cenu je uracunata kompletna priprema( laboratorijske analize, RTG pluca, EKG Kardioloski pregled, prsluce, bolnicki dan i noc i kontrole. Ukupma cena povecanja grudi je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje onda ukupne te dve operacije koje se rade u jednom aktu kostaju (cena poslata na e-mail).

Najbolje je da dodjete na konsultativni pregled (011 319 68 08) ili ako ne mozete, onda posaljite slike na imail bolnica@analife.rs (anfas i profil).

Sto se tice liposukcije nogu, mi radimo lasersku liposukciju, to je operacija koja je mnogo bolja od klasicne liposukcije, bez neravnina, koje stvara klasicna liposukcija. Skidanje koze ili dermolipektomija takodje se radi sa sjanim rezultatima. Nisam u mogucnosti da Vam kazem cenu (okvirno od (cena poslata na e-mail)). Potrebno je da Vas doktor Arsic vidi, Nisam sigurna da bi te tri operacije mogle da se rade u jednom danu, cak i ako bi se radilo samo povecanje grudi bez podizanja. U svakom slucaju su to sve ozbiljne operacije koje pored velike strucnosti doktora zahtevaju i vreme provedeno u sali.

Detaljnije informacije na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

ivana (2013-08-01)

Postovani, posle koliko vremena se moze uraditi korekcija grudi nakon loseg rezultata prve operacije povecanja grudi.Da li radite korekcije i da li se moze ostaviti isti implantat samo drugacije pozicionirati.Implantati su postavljeni dual pkane tehnikom jako visoko i nakon 6 meseci se nisu nista spustili tako da su i oziljci vidljivi 1cm ispod grudi.Unapred zahvalna

Ana Life (2013-08-01)

Postovana Ivana,

Najgrublja strucna greska je vadjenje pa vracanje implanta. U svakom slucaju morate doci na pregled, da bi ste dobili odgovor na Vase pitanje, Tel za zakazivanje je 0113196808 i besplatan je.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-07-27)

Zdravo..interesuje me kolika je cena operacije,povecanja grudi..i da li je ista za sve velicine implatanta ?

Ana Life (2013-07-27)

Postovana Marija,

Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) podrazumeva:
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)


U cenu je uračunato:

  1. Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
  2. RTG pluća
  3. Kardiološki pregled
  4. EKG pregled
  5. Klinički pregled
  6. Specijalno prsluče
  7. Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
  8. Kontrole

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena posata na e-mail)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena posata na e-mail)

Cena ne zavisi od velicine implanta, sem ukoliko se ne radi o ekstremnim velicinama.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jovana (2013-07-27)

koliko kosta kompletna liposukcija , potom otklanjanje viska koze i izjednacenje grudi?

Ana Life (2013-07-27)

Postovana,

Kompletna laserska liposukcija je vrlo sirok pojam. Posaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs sa regijama za koje ste zainteresovani za skidanje. To isto vazi i za skidanje viska koze (to je operacija koja se zove dermolipektomija, naravno isto je i za slike grudi (spreda i iz profila sliek) Posle toga cemo Vam poslati okvirne cene. Najbolje bi bilo ukoliko mozete da dodjete.

S postovanjem,

AnaLife

Sanja (2013-07-10)

Da li mozete da mi kazete cenu uvecanja veoma malih grudi sa implantatom srednje velicine? Unapred hvala!

Ana Life (2013-07-10)

Postovana Sanja,

Operacija povecanja grudi sa Mentor protezama kosta (cena poslata na e-mail). Velicina ne utice na cenu, jedino ukoliko nisu ekstermno velike. U cenu je uracunata kompletna laboratorija. sa faktorima koagulacije, RTG pluca, EKG Kardioloski pregled, Bolnicki dan, sutradan je otpust, specijalno prsluce i kontrole. Molim Vas posaljite slike na imail, ili zakazite konsultativni pregled na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

milena (2013-07-04)

Koja je cena povecanja grudi i dali je moguce razgovarati sa dr.arsicem pre operacije jel ne zivim u srbiji npr.telefonom unapred hvala

Ana Life (2013-07-04)

Postovana Milena, Operacija grudi kod nas se radi sa Mentor protezama koje su najbolje na svetskom trzistu, sa dozivotnom garancijom. Cena samo povecanja, bez podizanja grudi je (cena poslata na e-mail). U cenu je ukljucena preoperativna priprema. Predlazem da posaljete slike na imail bolnica@analife.rs Na taj nacin cete ostvariti komunikaciju sa Dr Arsicem, i saznacete sta bi se kod Vas radilo,(ukoliko se radi povecanje sa podizanjem, to su dve operacije u jednom aktu i kosta (cena poslata na e-mail). U operaciju je ukljucena laboratoriska priprema, RTG pluca, Kardioloski pregled i EKG, specijalno prsluce, bolnicki dan i noc. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sladjana (2013-06-21)

Zeljela bih uraditi 2 hirurske intervencije, pa me interesuje cijena. To su labioplastika i uvecanje grudi sopstvenom mascu ili ugradnj implantata? Molim vas da mi kazete koliko traje oporavak nakon labioplastike?Unaprijed hvala.

Ana Life (2013-06-21)

Postovana Sladjana, Povecanje grudi sa Mentor protezama kosta (cena poslata na e-mail) ukoliko je samo povecanje, ukoliko se radi povecanje i podizanje onda je ukupna cena (cena poslata na email). Operacija labioplastike kosta (cena poslata na e-mail). Najbolje bi bilo da dodjete na pregled ili da posaljete slike grudi prednji i profilni snimak.na imailbolnica@analife.rs, da u direktnoj prepisci sa dr Arsicem dobijete dodatne informacije. Napominjem da u cenu operacije grudi spada pored Mentorovih implanta , koji su najbolji na svetskom trzistu sa dozivotnom garancijom, ulazi laboratorija, Rtg pluca,Ekg i Kardioloski pregled, bolnicki dan i noc, specijalno prsluce i kontrole. Operacija ubacivanja masti kosta oko (cena poslata na e-mail), veliki joj je nedostatak sto ne moze da se poveca za nekoliko brojeva, i sto se 30%-40% resorbuje (nestane). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

buba (2013-06-10)

Po slikama koje vidim stvarno vrhunski dobro odradjeno. Mene zanima cena povecavanja grudi sa svim ostalim troskovima i kakva je mogucnost placanja. Unapred zahvalna

Ana Life (2013-06-10)

Poštovana Buba, Zahvaljujem na ukazanom interesovanju. Å to se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša na direktni imail bolnica@analife.rs Dr Arsić će Vam u direktoj prepisci detaljno sve objasniti, šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste Bolnica Analife koristi Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate serijski broj proteze, Mentor daje doživotnu garanciju). Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust) Kontrole. Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi Povećanje i Podizanje grudi UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Mogućnost plaćanja je: · Gotovina neposredno pre ulaska u salu · Intesa kartica na 6 rata, bez kamate · Virmansko plaćanja po predračunu · Dopunsko osiguranje ukoliko imate takvu polisu S poštovanjem, Bolnica AnaLife

suzana (2013-06-09)

Dali mi mozete napisati cenu za povecanje grudi?i sta je sve potrebno...Srdacan pozdrav

Ana Life (2013-06-09)

Poštovana Suzana, što se tiče detaljnijih informacija u vezi operacije tubularnih grudi, najbolje bi bilo da zakažete konsultativni pregled 8011319 68 08) ili da pošaljete slike na direktan imail bolnica@analife.rs, da u direktnoj prepiscij sa Dr Arsićem, dobijete sve što vas interesuje. Ako šaljete slike na imail, dovoljno je da nam pošaljete dve slike, slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša). Ono što Vam mogu reći sada su opšte informacije: Bolnica Analife koristi Mentor proteze (najbolje na svetskom tržištu, na izveštaju dobijate serijski broj, a doživotnom garancijom) Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) U cenu je pored proteza i operacije, uračunato: Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust, Kontrole. Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi Povećanje i Podizanje grudi UKUPNO je (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-06-06)

Postovani, molim vas, da mi posaljete cenu ugradnje silikona anatomskog oblika. Takodje me zanima da li je za mene bolje uvecanje grudi sopstvenim mastima, jer bi silikoni bili oko 300cc, a imam preosetljivu kozu.Imam hiruski oziljak na ruci star dve godine koji je i dalje crven, bolan i nadut i ne bi volela da takve oziljke imam i ispod grudi. Umapred hvala.

Ana Life (2013-06-06)

Poštovana Jelena, Da bi ste bilo kakve informacije dobili od nas, vezano za operaciju grudi, neophodno je da zakažete konsultativni pregled kod Dr Arsića, da vidi ožiljke, 8011 319 68 08) pa tek onda možemo pričati o vrsti operacije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

bisera (2013-06-02)

Postovani,interesuje me povecanje grudi sopstvenim masnim tkivom i pribliznu cjenu tog zahvata Unapred hvala

Ana Life (2013-06-02)

Poštovana Bisera, Povećanje grudi sopstenom mašću košta (cena poslata na e-mail). Imajte na umu da se 30-40% masti razgradi, koliko će i na kojim mestima da se razgradi, to ne zavisi od doktora. Već od Vašeg organizma. Svako dodavanje je operacija koja se dodatno plaća. Operacija povećanja grudi sopstvenom mašću ima smisla samo ukoliko imate male korekcije (nejednakost grudi, udupljenja posle operacija i slično). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica (2013-05-29)

Molim Vas posaljite mi cenu ugradnje implatanata sa svim analizama, i boravkom kod Vas. Unapred hvala.

Ana Life (2013-05-29)

Postovana Milice, Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) podrazumeva: - Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije ( ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk) - U cenu je uračunato: Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG pregled, Klinički pregled, Specijalno prsluče, Bolnički dan i noć (sutradan je otpust) Kontrole Sve ovo ukupno košta (cena poslata na e-mail) ukoliko se radi samo o povećanju, ukoliko se radi povećanje I podizanje onda je (cena poslata na e-mail). Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na konsultacije, pošaljite nam slike (spreda I profil grudnog koša) na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marina (2013-05-25)

Postovani, posto slike govor vise od reci mene samo zanima koliko bi novca iznela operacije uvecanja grudi, plus labioplastika. Mozete mi cenu polsati u mailu. kao i to koliko dana ranije treba najaviti operacije?

Ana Life (2013-05-25)

Poštovana Marina, Zahvaljujem na ukazanom interesovanju. Operacija povećanja grudi sa Mentor protezama (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom) podrazumeva: - Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk) - U cenu je uračunato: 1) Laboratorija (krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku. 2) RTG pluća 3) Kardiološki pregled 4) EKG pregled 5) Klinički pregled 6) Specijalno prsluče 7) Bolnički dan i noć (sutradan je otpust) 8) Kontrole Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Ukoliko se radi Povećanje i Podizanje grudi UKUPNO je (cena poslata na e-mail) Labioplastika košta od (cena poslata na e-mail). Ukoliko bi se radilo u jednom aktu, imali bi ste određen popust. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

gordana (2013-05-22)

molim vas da mi posaljete cenu uvecanja grudi, i zanima me da li je proteze potrebno zameniti drugim, nakon nekoliko godina? hvala!

Ana Life (2013-05-22)

Poštovana Gordana, Cena povećanja grudi sa Mentor protezama, uključujući kompletnu pripremu (RTG pluća, kardiološki pregled, EKG i klinički pregled, specijalno prsluče i bolnički dan) košta (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećnje i podizanje grudi, operacija košta (cena poslata na e-mail). Å ta bi se kod Vas radilo, molim Vas pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Natasa (2013-05-13)

Molim Vas da li mozete da mi kazete cenu operacije asimetricnih grudi? Srdacan pozdrav

Ana Life (2013-05-13)

Poštovana Nataša, Preciznu informaciju operacije povećanja grudi možete dobiti ukoliko zakažete besplatan pregled kod našeg plastičnog hirurga Dr Arsića /tel 011 319 68 08/ ili da pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Mia (2013-05-11)

Zanima me da li postoji mogucnost da se nakon operacije grudi ostane na vasoj klinici duze od jednog dana i koliko kosta? Takodje me zanima poslije koliko dana nakon operacije grudi dobijaju pravi oblik?

Ana Life (2013-05-11)

Poštovana Mia, Na našoj klinici se posle operacije grudi ostaje jedan dan, iz medicinskih razloga nema potrebe više, ukoliko imate problem smeštaja, pored nas se nalazi vila, hotelskog smeštaja koji mislim da nije puno. Kod nas je bolnički dan (cena poslata na e-mail), nema potrebe toliko da plaćate, ako nema neke potrebe. Drugi deo pitanja nisam razumela, Vaše grudi posle skidanja konaca (za dve nedelje) su lepe i za kostim za kupanje. Konačan izgled, mekše na dodir, za nekih nekoliko meseci. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Djurdja (2013-04-20)

Postovani, molim Vas, posaljite mi cenu povecanja grudi. Takodje, zanima me koliko unapred se zakazuje operacija (okvirno, nakon konsultacija, ukoliko se odlucim za to)? Hvala najlepse, srdacan pozdrav!

Ana Life (2013-04-20)

Poštovana Đurđa, Cena povećavanja grudi sa Mentor protezama, koje su najkvalitetnije na svetskom tržištu, sa doživotnom garanciojom, sa serijskim brojem koji dobijate na izveštaju) i pripremom za operaciju i bolničkim danom košta 2200e, Implant se stavlja ispod fascije i ispod mišića, ne stavlja se ispod žlezde, što je napušten pristup. Ukoliko ste u nemogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08, pošaljite nam fotografije na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Katarina (2013-04-16)

postovani,imam blagi srednji stepen opustenosti grudi koji mi se pojavio pre godinu dana nakon porodjaja.imam 32 godine i htela bih da uradim kod vas podizanje grudi zajedno sa ugradnjom silikona.interesuje me bar otprilike koja bih cena toga bila i da li bih bilo moguce da mi se odstrani samo koza oko bradavica ,ne bih volela da imam i rez na dole,sto je moguce manje da se vidi,vidim na vasim fotografijama da ste jednoj gospodji bas tu vrstu zahvata radili(samo oko bradavice) da li cena prelazi 3000e ,sa toliko novaca raspolazem,molim vas odgovorite mi na mail pa bih verovatno i dosla kod vas na pregled i konsultacije.ja sam iz sapca.

Ana Life (2013-04-16)

Draga Katarina, Da bi ste dobili preciznije odgovore dobili na Vaša pitanja, pošaljite nam fotografije na direktni imail Bolnica@analife.rs ili dođite na konsultativni pregled koji je besplatan, a zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. Dr Veliša Arsić, naš plastični i estetski hirurg će Vam dati odgovore na Vaša pitanja. Načelno cena operacije povećanja dojki sa Mentor protezama koje su najbolje na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom, računajući, prsluče, bolnički dan, je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radii podizanje onda je ukupna cena sa silikonskim protezama (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica (2013-04-10)

Zanima me koliko kosta ugradnja implatata? Da li mogu da zakazem operaciju u isti dan kad i pregled? Poslije koliko dana prolazi otok, ako se pojavi?

Ana Life (2013-04-10)

Poštovana Milice, Operacije povećanja grudi ili augmentacija, obuhvata 1. Operaciju sa Mentor protezama, koje su najbolje na svetskom tržištu, sa doživotnom garancijom, ona ima svoj čip koji Vi dobijate kao nalepnicu na otpusnoj listi. Cena je (cena poslata na e-mail) ukoliko se radi samo povećanje grudi. Ako se radi povećanje grudi sa podizanjem grudi cena je (cena poslata na e-mail). Možemo da organizujemo da isti dan budete operisani. Ukoliko to želite, moramo isplanirati sve do detalja zato što se radi o ekipi od pet ljudi, ne računajući kardiologa koji bi Vam radio pregled, RTG pluća laboratorijskiu pripremu, Vi bi ste morali doneti krvnu grupu na papiru. Pošaljite nam slike Vaših grudi na email Bolnica@analife.rs, Dr Arsić će Vam direktno dati odgovore na sva vaša pitanja. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Nina (2013-04-09)

Zanima me cena povecanja grudi,bez podizanja, kao i to da li velicina proteze utice na cenu? Hvala unapred.

Ana Life (2013-04-09)

Poštovana Nina, Cena operacije povećanja grudoi bez podizanja grudi (to znači das u vaše grudi sjako male), košta (cena poslata na e-mail), uključujući pripremu, laboratoriju, RTG snimak pluća, internistilki nalaz EKG, prsluče , bolnički dan i kontrole.. Vrsta i veličina utiče na cenu implanta. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ana (2013-04-07)

Poštovani, interesuje me cena operacije povećanja grudi. Hvala

Ana Life (2013-04-07)

Poštovana Ana, Cena operacije povećanja grudi (augmentacija) sa Mentorovim implantima, uključujući kompletnu pripremu, laboratoriju, RTG pluća, internistički naalz , prsluče, bolnički dan i noć sa kontrolama je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećanje i podizanje operacija (cena poslata na e-mail). Pošaljite nam slike na imail Bolnica@analife.rs ili zakažite besplatan konsultativni pregled na twl 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

marija (2013-04-06)

postovani,volela bih da znam koja je cena sa implantatima lab. analizama i sl.hvala. . .

Ana Life (2013-04-06)

Poštovana Marijana, Ukoliko se radi operacija povećanja grudi sa Mentorovim implantima , sa kompletnom pripremom, laboratorija , RTG pluća, internistički naalz , prsluče, bolnički dan i noć sa kontrolama je (cena poslata na e-mail). Ukoliko se radi povećanje i podizanje operacija (cena poslata na e-mail). Pošaljite nam slike na imail Bolnica@analife.rs ili zakažite besplatan konsultativni pregled na twl 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marina (2013-04-06)

Molim vas da mi posaljete cenu za uvecanje grudi.Hvala

Ana Life (2013-04-06)

Poštovana Marina, Ukoliko se radi samo operacija povećanja grudi ( augmentacija) sa Mentorovim implantima , uključujući kompletnu pripremu, laboratoriju , RTG pluća, internistički naalz , prsluče, bolnički dan i noć sa kontrolama je (cena poslata e-mail). Ukoliko se radi povećanje i podizanje operacija cena poslata e-mail). Pošaljite nam slike na imail Bolnica@analife.rs ili zakažite besplatan konsultativni pregled na twl 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Katarina (2013-03-30)

Zdravo!Volela bih da povecam grudi,ali imam 2,3 sumnje,pa vas zato molim da mi na sledeca pitanja date odgovor.Prvo me zanima da li grudi nakon ugradjivanja implatata nakon trudnoce mogu da promene oblik i da li implatati na bilo koji nacin mogu da ugroze dojenje?Drugo pitanje je da li operacija povecava osetljivost grudi na razlicita oboljenja grudi?Takodje bih vam bila zahvalana ako biste mi poslali cenu operacije sa svim pregledima pre i posle same operacije.Inace mi se moj oblik grudi jako dopada,samo bih volela da ih malo povecam.Hvala puno unapred!Pozdrav!

Ana Life (2013-03-30)

Postovana Katarina, Augmentaciju grudi radimo tako da implante ubacujemo ispod misica ( nova tehnika koja se zove dual plane),koristi se pristup preko malog reza ( oko 4 cm ) u brazdi dojke i na osnovu ovog mogu da kazem da implanti nikako ne ostecuju zlezdano tkivo i njihove izvodne kanale,a samim time i buduce dojenje bebe nije kompromitovano. Implanti su takvog karaktera (aradjen je ogroman broj naučnih studija) da ne izazivaju nikakva oboljenja dojki, niti kakve promene u organizmu sistemskog karaktera. Naprotiv, dame koje su stavile implante redovnije idu na kontrolne preglede, pa samim tim ukoliko se javi neka promena na dojkama, koja nema veze sa implantom, primeti se na vreme. Cena operacije je (cena poslata nae-mail) (uključujući i pripremu ) Veliki pozdrav Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon

Valentina (2013-03-28)

Interesuje me Cena povecanja grudi. Hvala.

Ana Life (2013-03-28)

Poštovana Valentina, Cena operacije povećanja grudi je (cena poslata na e-mail), radi se sa Mentorovim protezama. Ukoliko se radi i povećanje i podizanje, to su u pitanju dve operacije u jednom aktu i cena je (cena poslata na e-mail). Predlažem da zakažete besplatni konsultativni pregled kod Dr Arsića ili da pošaljete slike na e-mail - Bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

danijela (2013-03-24)

postovani,zanima me cena uvecanja grudi hvala

Ana Life (2013-03-24)

Poštovana Danijela, Cena povećavanja grudi sa Mentor protezama, koje su najkvalitetnije na svetskom tržištu, sa doživotnom garanciojom, pripremom za operaciju i bolničkim danom košta (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi povećanje i podizanje cena je (cena poslata na e-mail). Implant se stavlja ispod fascije i ispod mišića, ne stavlja se ispod žlezde, što je napušten pristup. Ukoliko ste u nemogućnosti da dođete na konsultativni pregled koji je besplatan i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08, pošaljite nam fotografije na imail bolnica@analife.rs S poštovanjem, Bolnica AnaLife

sandra (2013-03-18)

zamolila bih vas da mi napisete cenu povecanja grudi. Pozrdav!!!!

Ana Life (2013-03-18)

Poštovana Sandra, Cena operacije grudi sa Mentor protezama koje su najbolje i najskuplje proteze na svetskom tržištu u Analifu je (cena poslata na e-mail). U tu cenu je uključena priprema: -laboratorija (osim krvne grupe) , internistički nalaz, RTG pluća, EKG, prsluče i bolnički dan sa pripadajućim kontrolama. Molim Vas pošaljite nam sliku na imail Bolnica@analife.rs da Dr Arsić vidi da li bi se radilo samo povećanje ili povećanje i podizanje dojki. U tom slučaju je cena (cena poslata na e-mail). Pregled konsultativni je besplatan i zakazuje se na 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dragana (2013-03-16)

Molim vas da mi date cenu povecanja grudi (ne radi se o reviziji). Da li posle ugradnje implantanata normalno mogu da se prave pregledi grudi, mamografija npr. Hvala unapred. Pozdrav

Ana Life (2013-03-16)

Poštovana Dragana, Cena povećanja grudi bez podizanja je (cenu smo poslali na e-mail), saMentorovim protezama koje su najbolje i najskuplje na svetskom tržištu Ugradnja implanta ispod fascije ili mišića (ispod žlezde je napušten metod) omogućava sve vrste pregleda uključujući mamografiju, RTG pluća, dojenje. Konsultativni pregled je besplatan, zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tijana (2013-03-08)

Postovani, Molim Vas da mi kazete koja je cena povecanja grudi.Unapred hvala.

Ana Life (2013-03-08)

Poštovana Tijana, Cena povećanja grudi je (cena poslata nae-mail), ukoliko se radi i povećanje i podizanje grudi operacija je (cena poslata nae-mail). Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na konsultativni pregledkoji je besplatan , a zakazuje se na tel 011 319 68 08, pošaljite nam slike na imail bolnica@analife.rs da u direktnoj prepisvi sa dr Arsićem dobijete preciznije odgovore. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Aleksandra (2013-02-24)

Mozete li da mi posaljete cenu operacije povecanja grudi na mail? I da li je moguce da putem telefona zakazem pregled i operaciju u Vasoj klinici istog dana? Pozdrav i hvala unapred

Ana Life (2013-02-24)

Poštovana Aleksandra, Cena operacije povećanja grudi sa Mentor protezama ( koje su najbolje na svetskom tržištu) je (cenu smo poslali na e-mail). Ukoliko želite da isti dan , posle razgovora radite operaciju, moramo nekoliko stvari da uradimo pre toga: 1. Pošaljite nam slike Vaših grudi na imail. 2. Potrebno je da se u dopisivanju sa doktorom Arsićem , dogovorite o veličiniproteza koje se naručuju. Ukoliko te podatke budemo imali, nije problem da zakažemo operaciju isti dan kada i konsultaciju, naravno , imate pravo da se predomislite. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje